Pitanja iz inboksa – Čuo sam da u ponudi imate Galaxy preklopne telefone sa pametnim satom na poklon?

Vaše pitanje: Čuo sam da u ponudi imate Galaxy preklopne telefone sa pametnim satom na poklon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

U pravu ste, navešćemo Vam modele Galaxy preklopnih telefona uz koje ćete dobiti na poklon odličan pametni sat Galaxy Watch 5.

Savršeno praktičan, Galaxy Z Flip 5G/256 GB idealno pristaje u svakom džepu. Čak i bez otvaranja telefona, na najvećem spoljašnjem Galaxy Z Flip ekranu do sada, lako ćete odgovarati na poruke ili pristupati vidžetima.

Na unutrašnjem impresivnom ekranu od 6,7 inča sve teče glatko, a besprijekoran rad omogućava najmoćniji procesor na Galaxy preklopnim telefonima.

Uz neku od m:tel Pretplata tarifa, kupite Galaxy Z Flip 5G 8/256 GB uz ekskluzivni poklon, pametni sat Galaxy Wach 5 Pink 40 mm.

Kada koristite Galaxy Z Fold5, onda na telefonu imate snagu računara i veliki ekran koji može stati u vaš džep. Ima spoljašnji ekran 6,2 inča za vrhunski ugođaj i još bolji multitasking, tako da sve važne zadatke možete obavljati i na njemu.

Kada je otvoren, savršeni zadivljujući ekran dijagonale 7,6 inča poput velikog prozora u svijet, pružiće vam korisničko iskustvo kao nikada ranije jer je idealan i za rad i za odličnu zabavu. Sklopljen, Galaxy Z Fold 5 odlično pristaje svakoj ruci ili džepu.

Kao privatni ili poslovni m:tel korisnik, kupite Galaxy Z Fold5 5G 12/256 GB, Galaxy Z Fold5 5G 12/512 GB ili Galaxy Z Fold4 5G 12/256 GB i na poklon ćete dobiti sjajni pametni sat Galaxy Wach 5 Graphite 44 mm!

Požurite, posjetite najbližu poslovnicu i iskoristite posebnu ponudu!

Vaše pitanje: Imam želju da u kuću na selu postavim televizor. Šta mi predlažete?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Ukoliko želite da osjetite bogatstvo televizijskih sadržaja, m:SAT je idealna usluga za vas.

M:tel usluga m:SAT posebno je interesantna stanovnicima područja do kojih nisu stigle optička, kablovska telekomunikaciona struktura. Upravo su iz tog razloga sela i vikend naselja najčešće lokacije gdje krovove kuća krase m:SAT satelitske antene.

Prepreke ne postoje, korisnicima je omogućeno gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskoj kvaliteti slike bez obizira gdje se oni nalaze. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike.

Sve što treba jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i zabava može da počne.

M:SAT može da se uzme kao samostalna TV usluga, ali i u paketu sa internetom i/ili mobilnom telefonijom. Pored mogućnosti praćenja najaktuelnijih sportskih sadržaja putem Arena Sport kanala, ali i najboljih filmskih, zabavnih i informativnih kanala, uz m:SAT možete da odaberete i neki od vrhunskih televizora iz bogate m:tel ponude uređaja i otplaćujete ga na rate bez kamate.

Kompanija m:tel uz m:SAT uslugu svakog mjeseca nudi neku novu promotivnu pogodnost za korisnike, poput popusta na cijenu mjesečne pretplate i akcijskih cijena uređaja, tako da preporučujemo da se o aktuelnim ponudama raspitate putem besplatnog broja telefona 0800 50 905 ili posjetite m:tel web stranicu www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Primijetila sam da u m:tel poslovnicama traje neki popust na iPhone uređaje. Možete mi reći o čemu se radi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana,

Dobro ste primijetili, u toku je sjajna m:tel ponuda gdje vas čekaju iPhone 12, iPhone 13 i iPhone 14 sa popustom od 80 KM i telefoni iz iPhone 15 serije sa popustom od 90 KM!

iPhone 13 posjeduje živopisan OLED ekran upakovan u izdržljivo kućište, otporno na vodu i prašinu. Uz automatsko podešavanje dubinske oštrine i prebacivanje fokusa tokom snimanja udahnite život scenama koje snimate.

iPhone 14 pokreće super brzi A 15 Bionic čip pa su igre i aplikacije savršene za igranje i korišćenje. Uređaj je otporniji na ekstremne temperature, a sa odličnom glavnom kamerom snimaćete fantastične fotografije, čak i pri slabom osvjetljenju.

Osnovni modeli iz serije iPhone 15 su dobili funkciju koja je ranije bila rezervisana samo za Pro modele – Dynamic Island. Ovaj izrez kamere donosi iste softverske i hardverske mogućnosti kao i premium modeli. Takođe, novina za seriju 15 jeste i to da Apple donosi Pro glavnu kameru od 48 MP na regularne modele.

Ove sjajne modele pronađite u m:tel punudi po odličnim cijenama!

Pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto!