Pitanja iz inboksa – 31. 12. 2021.

I za kraj godine, donosimo još jedan osvrt na najčešće postavljena pitanja i njihove odgovore.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu aktivirati TV To Go?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, usluga TV To Go besplatna je i dostupna na teritoriji BiH. Dodatni ekran možete imati na tabletu, računaru ili mobilnom telefonu tako što ćete instalirati besplatnu aplikaciju koju možete preuzeti putem PS/MAC aplikacije, Google Play prodavnice ili App Store-a.

Kada otvorite aplikaciju možete kreirati svoj korisnički profil tako što ćete aktivirati STB uređaj izborom opcije „Podešavanja“ u glavnom meniju. Nakon toga birate opciju TV To Go i na ekranu će se pojaviti kod za aktivaciju koji je potreban za kreiranje profila. Onda je još samo ostalo da unesete svoju e-mail adresu i kreirate lozinku.

VAŠE PITANJE: Koji televizori su dostupni uz Paket M+?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sve dostupne uređaje možete pronaći na m:tel web sajtu. Trenutno je aktuelan poseban popust na Tesla televizore – u okviru novogodišnje ponude ih pronađite sa popustom od 50 KM.

Tesla televizore prati garancija od tri godine, a ukoliko do 31. decembra kupite jedan od ovih uređaja i registrujete ga na sajtu, taj period je još duži! Za više informacija o aktuelnoj punudi Tesla televizora, pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, do kada važi akcija za HBO videoteke i kanale?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, HBO videoteke i kanale, kao i videoteke Apollon i Superstar u okviru m:tel novogodišnje akcije možete da aktivirate do 31. januara i u poklonu uživate sve do kraja februara 2022. godine.

Za nove korisnike TV Paketa tu je i popust od 50% na cijenu dvije mjesečne pretplate.

Više informacija pronađite na linku.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu učestvovati u nagradnoj igri za Citroen C3 auto?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, automatsko nagradnoj igri „Telefon uzmi, auto preuzmi“ ostvaruju svi m:tel korisnici kompanije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 24. 12.2021. godine do 24. 02.2022. kupe jedan od OnePlus telefona iz m:tel ponude i spoje ga sa nekom od Pretplata tarifa.

Pravila nagradne igre možete pronaći na linku ili pozivom na m:tel kontakt centar na 0 800 50 000.