Pitanja iz inboksa – Da li u vašoj ponudi imaju neki od telefona Samsung Galaxy S24 serije?

Vaše pitanje: Da li u vašoj ponudi imaju neki od telefona Samsung Galaxy S24 serije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Galaxy AI je stigao!

Moćni telefoni sa vještačkom inteligencijom, Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra vas čekaju u m:tel ponudi.

Pronađite svoj model ove nevjerovatne serije i zakoračite u novu Galaxy AI eru koja je puna kreativnosti, rada i mogućnosti.

Najjači model ove nevjerovatne serije, Galaxy S24 Ultra je elegantan, snažan i na izgled veoma lijep. Sa najviše megapiksela na jednom pametnom telefonu i AI obradom, svaka fotografija koju uslikate postavlja novi standard kvaliteta.

Titanijumska zaštita, vrhunski procesor, superiorne kamere, najmoćnije zumiranje, hiperrealističan prikaz video-igara… Ovo su samo neke od karakteristika zbog kojeg ga smatraju vrhunskim uređajem.

Kao nikada prije, na velikom ekranu telefona sa najvećom rezolucijom na Galaxy uređaju, koristite moćnu vještačku inteligenciju pri pretraživanju, prevođenju u realnom vremenu tokom poziva, pretvaranju glasovnih snimaka u tekst uz naprednu obradu ili uređivanju fotografija.

Vaše pitanje: Negdje sam pročitao da imate akciju u februaru na m:tel pakete. Možete mi reći nešto više?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Tako je, u februaru možete da iskoristite neodoljivu ponudu i uz jedan od m:tel paketa u kojima dobijate najbrži optički internet, televiziju sa više od 300 TV kanala prilagođenih svim generacijama i ukusima, videtoka sa hiljadama sati najboljeg filmskog i serijeskog programa domaće i svjetske produkcije, fiksnu i mobilnu telefoniju sa sjajnim bonusima za razgovore i mobilni net, iskoristite i popust od 25% na pretplatu, za prva četiri mjeseca.

Pored toga nudimo vam i mogućnost kupovine sjajnih TV uređaja po pristupačnim cijenama uz mogućnost otplate na rate bez kamate.

U februaru za vas izdvajamo TCL Android od 40 inča uz mjesečnu ratu od 20 KM i Tesla Android, takođe od 40 inča uz mjesečnu ratu od 16, 92 KM.

Takođe, ne zaboravite da u m:tel TV paketima, osim najboljih sportskih sadržaja, najaktuelnijih svjetskih filmskih i serijskih naslova, dobijate i najmodernije TV funkcionalnosti, premotavanje, pauziranje, vraćanje propuštenog sadržaja i snimanje, ali i gratis uslugu TV To Go koju možete instalirati na vaš mobilni uređaj i TV sadržaje nositi sa sobom gdje god da pođete.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Kada je premijera treće sezone serije „Tajna vinove loze“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Treća sezona serije „Tajna vinove loze“ premijerno počinje sa prikazivanjem od 12. februara na kanalu Superstar TV radnim danima u 21 čas. Priču o dvije vinogradske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima pratićemo u novih 36 epizoda.

Nove epizode serije nastale su u saradnji produkcijske kuće „MetRo“ i Telekoma Srbija.

U trećoj sezoni gledaćemo uglavnom sve glumce koji su se do sada pojavljivali, kao što su Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Sena Đorović, Luka Grbić, Dara Džokić i mnogi drugi.

Nova sezona donosi i nove likove, odnosno glumce kao što su Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović i drugi.

U Superstar videoteci putem m:tel TV platforme u kojoj pored ostalog filmskog i serijskog sadržaja, možete pogledati sve epizode prve i druge sezone serije „Tajna vinove loze“.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-a, m:SAT-a i ON TV-a.