Pitanja iz inboxa – Koje su prednosti Samsung Galaxy Z Fold 3 telefona?

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Da li u ponudi imate Samsung Galaxy Fold3 i koje su njegove prednosti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Galaxy Z Fold 3 imamo u ponudi.

Cijena ovog Samsung telefona u preporučenoj Pretplati: XXL+ iznosi 2096 KM, a ostatak se plaća u 24 mjesečne rate od 175,50 KM. Takođe se možete odlučiti na otplatu u 6 ili 12 rata.

Samsung Galaxy Z Fold 3 je sjajan izbor jer nudi 256 GB memorije te 12 GB RAM-a. Osim toga, omogućava sve prednosti rada na velikom ekranu uz obavljanje više funkcija istovremeno.

Kada je sklopljen, to je moćni telefon prilagođen držanju u jednoj ruci, a rasklopljen otvara prostranstvo koje će vam pružiti nove mogućnosti.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu stranicu, kao i pozvati broj korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Koliko kod vas košta Sony televizor KD55XH8096?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, korisnici tarife TV+NET+TEL u preporučenom tarifnom modelu Paket: M+ televizor Sony KD55XH8096 mogu kupiti u 12 rata. Iznos koji se odmah plaća jeste 104 KM, dok se ostatak plaća u 12 rada u iznosu od 71,90 KM.

Riječ je o smart televizoru sa ekranom od 55 inča, koji pokreće operativni sistem Android. Uz njega dobijate i garanciju od dvije godine.

Pozovite naš kontakt centar 0800 50 000 za sve potrebne informacije. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Kako mogu da iskoristim sniženu pretplatu za televiziju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko se tokom septembra odlučite za neki od paketa integrisanih usluga kompanije m:tel, dobijate popust od 50% na cijenu jedne mjesečne pretplate, Apollon videoteku besplatno do kraja oktobra i gratis drugi TV priključak.

Uz to, na raspolaganju su vam i najbrži optički internet, televizija sa preko 280 TV kanala, kao i fiksna i mobilna telefonija sa sjajnim bonusima za razgovore i mobilni net.

Posjetite m:blog za više detalja ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje. Kako mogu kupiti tablet Lenovo koji je na akciji?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko ste već korisnica postpaid usluge Pretplata NET tarifnih modela NET:XS+ i NET: L+, ili to namjeravate postati, kompanija m:tel vam u okviru promotivne ponude omogućava kupovinu tableta Lenovo M8 2/32 GB i Lenovo M10 2/32 GB, a u zavisnosti od tarifnog modela i tableta, po cijeni od čak samo 1 KM.

Promotivna ponuda traje do kraja mjeseca septembra ili do isteka zaliha.

Za više informacija posjetite našu stranicu, pozovite besplatan broj 0800 50 000 ili potražite najbliže m:tel prodajno mjesto u svom mjestu.