Pitanja iz inboksa – 28.01.2022.

m:tel korisnička služba je uvijek na raspolaganju za vaša pitanja i putem društvenih mreža. I ovaj petak izdvajamo najčešće postavljena pitanja i njihove odgovore.

VAŠE PITANJE: Kako mogu aktivirati dodatne tarifne opcije ako sam korisnik na pretplati?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, sve tarifne opcije su Vam dostupne za aktivaciju na više načina.

Prvi od njih je Vaša m:go aplikacija gdje u meniju „M:tel akcije“ možete pronaći aktuelnu m:tel ponudu.

Drugi način je pristupanjem servise Moj meni (*100#). Takođe, tu je i m:tel web sajt na kojem možete dopuniti svoju tarifnu opciju – dodati internet, razgovore, roming internet ili siguran net za još bolju komunikaciju.

Tarifne opcije se razlikuju po cijeni, dužini trajanja, količini i vrsti saobraćaja. A, ukoliko imate više pitanja o izboru prave opcije za sebe, pozovite besplatni broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: U vašoj ponudi sam pronašla telefon Honor 50, pa me zanima koje su njegove karakteristike. Najbitniji mi je kvalitet kamere.

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Honor 50 je upravo namijenjen svim ljubiteljima dobrih fotografija i video snimaka! Razlog zašto ovo kažemo je njegova četvorostruka kamera – glavna kamera je od 108 megapiksela vrlo je osjetljiva na svjetlost i ima sjajne senzore, tu su i širokougaona kamera od 8 MP i par makro i senzora dubine od 2 MP. Selfie kamera ima 32 megapiksela. Uz 1/1,52 inčni senzor i f/1.9 otvor blende ima predispozicije za kvalitetne noćne kadrove koji će Vas sigurno oduševiti.

Trenutno je aktuelna akcija u kojoj uz Honor 50 telefon na poklon dobijate bežične slušalice Honor Earbuds 2 Lite Black! Više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona sa bežičnom slušalicama na poklon potražite na adresi mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koje se obavljaju u izabranoj poslovnici.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, želim aktivirati Top tarifu pa me zanima koji telefoni su mi dostupni za kupovinu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, spisak svih uređaja koje možete kupiti uz Vašu Top tarifu možete pogledati na linku.

Oni koje bismo izdvojili su: Realme GT Master Edition uz mjesečnu ratu od 12,17 KM, Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE za 15,65 KM ili Samsung Galaxy A52s uz mjesečnu ratu od 17,39 KM.