Pitanja iz inboksa – Kako da se ulogujem na NBA League Pass?

Vaše pitanje: Možete li mi navesti neke prednosti m:stipendija kao i prakse koja se obavlja u kompaniji m:tel?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Mnogo je benefita koji se tiču m:stipendija i prakse u kompaniji m:tel, a osim finansijske podrške u vidu mjesečne stipendije, prestižna je titula koja omogućava studentima pristup najmodernijim svjetskim tehnologijama upravo putem prakse, a na kraju i mogućnost zaposlenja u kompaniji koja je lider u oblasti telekomunikacija u Bosni i Hercegovini.

Sjajno iskustvo je takođe profesionalno usavršavanje dok su studenti još na fakultetu te predstavlja neprocjenjivo iskustvo za njihov budući razvojni put u struci.

Nadalje, mentorstvo stručnog kadra kompanije m:tel nesebično dijele svoje znanje i umijeća iz različitih polja od interesa za studente.

Ukoliko i sam/a želiš postati jedan/na od stipendista, rok za podnošenje prijava na konkurs za m:stipendiste 14. generacije otvoren je do 15. decembra 2023. godine.

Više detalja možeš pronaći na sajtu www.mtel.ba/Stipendije, a za dodatna pitanja tu je i e-mail adresa: stipendija@mtel.ba.

Vaše pitanje: Do kada traje akcijska ponuda kada su u pitanju m:SAT paketi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

m:SAT akcijska ponuda vrijedi do kraja godine te je mjesečna pretplata po cijeni od 9,90 KM, prvih 10 mjeseci. Uz to, za 0,99 KM dobićete priključak i montažu odabranog paketa, a ukoliko se odlučite za Plus ili Max paket, drugi TV priključak je gratis.

Iz ponude izdvajamo televizore Alpha za 12 KM mjesečno i Tesla, za koji mjesečna rata iznosi 11, 50 KM.

Ukoliko želite saznati više o m:SAT uslugama ili se interesujete za neki od paketa, pozovite m:tel kontakt centar na 0800 50 905 ili posjetite mtel.ba.

Vaše pitanje: Molim vas da mi objasnite kako da se ulogujem na NBA League Pass.

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

NBA League Pass možete kupiti putem moj.mtel.ba portala ili Moj mtel aplikacije ako ste korisnik m:tel pretplate ili integrisanih usluga i to na sljedeći način:

  • Ulogujte se na mtel.ba ili Moj mtel aplikaciju
  • Kliknite na link Aplikacije pa na link NBA i aktivirajte uslugu po cijeni od 13 KM
  • Dobijeni kod iskoristite na NBA sajtu ili aplikaciji

Ukoliko se prijavite na platformu, možete praviti uživo sve NBA utakmice 30 dana od dana aktivacije. Takođe, uz svaku aktivaciju besplatno ćete dobiti 100 GB interneta za gledanje NBA sadržaja.

Za više informacija o NBA League Pass posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.