Pitanja iz inboksa – 19. 11. 2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Pozdrav. Kad će biti izvlačenje nagrada u ZTE nagradnoj igri?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, nagradna igra traje do 21. novembra, a dan nakon toga biće proglašeni dobitnici.

Nagradno izvlačenje planirano je za 22. novembar s početkom u 17.40 h uživo u programu RTRS-a.

Svi detalji o učešću i nagradama nalaze se na našoj stranici.

VAŠE PITANJE: Zdravo! Imate li u ponudi telefon Black Shark 4?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, imamo u ponudi Black Shark 4, gejmerski premium telefon odličnih karakteristika, koji donosi najbolji audio i vizuelni doživljaj, vrhunske fotografije i brzinu u svemu što radite.

Odlikuju ga jedan od najboljih procesora današnjice, Qualcomm Snapdragon 870, baterija velikog kapaciteta od 4500 mAh i 120 W brzo punjenje.

Uz Pretplatu: S Net+ košta 225,79 KM, dok se ostatak plaća na rate od 39,27 KM ukoliko se odlučite na 24 rate. Ako biste ga željeli otplatiti u 12 rata, košta 225,79 KM uz iznos rate od 82,11 KM mjesečno.

Kako biste saznali više, posjetite m:blog ili pozovite broj naše korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ćao. Koliko koštaju m:SAT paketi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u aktuelnoj akciji dobijate pretplatu za 0,99 KM prvih šest mjeseci, uključene sve kanale iz m:SAT Max paketa u m:SAT Start ili m:SAT Plus paketu do kraja 2021. godine, montažu i opremu za 0,99 KM i gratis drugi TV priključak.

m:SAT je dostupan bilo gdje u BiH sa preko 150 najboljih sportskih, filmskih i zabavnih TV kanala, a sadržaj je dostupan na dva televizora istovremeno.

Više informacija o m:SAT paketima potražite na našoj stranici ili besplatno pozovite 0 800 50 905.

VAŠE PITANJE: Da li imate ponudu tarifa za poslovne korisnike?

M:TEL ODGOVOR: Poštovanje! Preporučujemo Vam m:biz tarife, u kojima ostvarujete besplatan saobraćaj u okviru vaše poslovne grupe sa bonus minutama za pozive ka mobilnim i fiksnim mrežama u BiH i fiksnoj mreži mts Srbija. Osim toga, dobijate i bonuse za mobilni internet te neograničeno slanje SMS-ova.

Iskoristite posebnu ponudu do kraja godine i uz ugovor na 24 mjeseca u m:biz tarifama ostvarite dva puta više minuta za razgovore i čak tri puta više gigabajta za mobilni internet.

Možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate.

Aktuelnu ponudu možete iskoristiti ukoliko niste u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora ili ukoliko vam je do njegovog isteka ostalo 90 dana. Za više informacija pozovite svog m:tel predstavnika, zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.