Pitanja iz inboksa – 12. 8. 2023.

VAŠE PITANJE: Koliko košta gimbal za telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, vjerujemo da mislite na stabilizator pametnih telefona, DJI Osmo Mobile 5.

DJI Osmo Mobile 5 stabilizator može biti Vaš po cijeni mjesečne rate od 14,50 KM uz odabrani m:tel paket sa dvije, tri ili četiri usluge.

U pitanju je uređaj nove generacije vrhunskog kvaliteta: sklopiv, izuzetno lagan uređaj, jednostavan za prenošenje i stvaranje kvalitetnih video snimaka – bez smetnji i podrhtavanja. Istovremeno, DJI Osmo Mobile 5 je ergonomskog dizajna, te se može pohvaliti odličnom baterijom koja omogućava aktivno korišćenje i do nekoliko sati, a tu je i pregršt funkcija koje su dostupne ljubiteljima gedžeta.

Više informacija o ovom uređaju potražite na linku ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, mogu li uzeti Vivo Y36 na rate?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, naravno. U pitanju je cenovno pristupačni uređaj, sa velikim ekranom, kvalitetnim kamerama, dugotrajnom baterijom, brzim procesorom, 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije što je dovoljno da sačuvate sve što želite.

Sa ovim telefonom nema čekanja, napaja ga dugotrajna baterija od 5000 mAh uz super brzo punjenje od 44 W.

Preporučujemo Vam da ovaj telefon spojite sa jednom od odabranih m:tel Pretplata tarifa uz koje Vas očekuje dupli bonus interneta. Ali požurite jer ova posebna ponuda traje do 24. avgusta ove godine.

Više detalja o telefonu Vivo Y36, ali i drugim vrhunskim uređajima, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Zanima me kako funkcioniše online plaćanje računa?

M:TEL ODGOVORPoštovani, funkcioniše jednostavno, brzo i bez provizije.

Dovoljno je da unesete podatke sa svog računa za fiksnu, mobilnu telefoniju ili integrisane usluge kompanije m:tel, Vašu e-mail adresu kako bi vam na nju stigla potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice – da, toliko je jednostavno.

Kako biste uspješno obavili online plaćanje potrebno je da posjedujete VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu bilo koje banke. Na e-mail adresu će Vam stići potvrda o uspješnom plaćanju, te Vam tako, kao dodatna prednost ovog metoda plaćanja, u inboxu ostaje arhiva potvrda o uplatama. Kompanija m:tel ne naplaćuje proviziju za ovaj način plaćanja.

Plaćanje m:tel računa direktno i bez dodatnih troškova putem sajta kompanije m:tel jedna od najpraktičnijih i sve popularnijih usluga kompanije m:tel. Kada jednom vaš m:tel račun platite online i uvjerite se koliko je sam proces efikasan, vrlo brzo će za vas to postati uobičajen ili jedini način plaćanja.

Za više informacija ili dodatna pojašnjenja pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Koji su iPhone telefoni na popustu? 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, putem posebne m:tel akcije sada možete, po sniženoj cijeni i na rate bez mjesečne kamate, kupiti jedan od telefona iz iPhone 11, iPhone 13 i iPhone 14 serije.

U pitanju su sljedeći modeli:

  • iPhone 11 (128 GB) dostupan Vam je uz mjesečnu ratu od 45,43 KM.
  • iPhone 13 (128 GB) možete imati uz mjesečnu ratu od 66,23 KM.
  • iPhone 14 (128 GB) biće Vaš uz mjesečnu ratu od 71,03 KM
  • iPhone 14 PLUS (128 GB) možete imati uz mjesečnu ratu od 82,50 KM
  • iPhone 14 PRO (128 GB) biće Vaš uz mjesečnu ratu od 93,98 KM
  • iPhone 14 PRO MAX (128 GB) možete nabaviti uz mjesečnu ratu od 105,46 KM.

Više informacija možete dobiti pozivom na