Pitanja iz inboksa – 10. 9. 2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Može li se Huawei Watch 3 kupiti uz XS+ pretplatu i koliko košta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Huawei Watch 3 je dostupan i u Pretplati: XS+.

Cijena ovog Huawei pametnog sata u navedenoj pretplati iznosi 155,70 KM, a ostatak se plaća u 24 mjesečne rate od 27,10 KM.

Huawei Watch 3 je sjajan izbor! Odlikuju ga glatki kružni okvir klasičnog izgleda sa AMOLED ekranom, jednostavno korišćenje i mnoštvo novih opcija. Operativni sistem koji podržava jeste Android 4.4 ili noviji odnosno iOS 9.0 ili noviji, te nudi 16 GB memorije i 2 GB RAM-a.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu stranicu, kao i pozvati broj korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Koliko košta LG smart televizor 49UN71003LB?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, korisnici tarife TV+NET+TEL+MOB u preporučenom tarifnom modelu Paket: M+ televizor LG 49UN71003LB  mogu kupiti u 12 rata u iznosu od 58 KM.

Riječ je o smart televizoru sa ekranom od 49 inča, koji pokreće operativni sistem webOS Smart TV 4.5. Uz njega dobijate i garanciju od dvije godine.

Ako do kraja septembra ove godine odlučite da postanete novi m:tel IPTV korisnik ili reugovorite postojeći paket, osim televizora na rate, kao bonus dobijate i Apollon videoteku na besplatno korišćenje do 31. oktobra 2021.

Više informacija o m:tel ponudi televizora na rate potražite na našoj stranici ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Možete li mi dati ponudu za satelitsku televiziju? Živim u blizini Prijedora.

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, gdje god da se nalazi vaša kuća, čak i u udaljenim i nepristupačnim mjestima, m:sat pruža najbolji digitalni TV program.

Aktuelna promotivna ponuda za nove korisnike bilo kojeg od tri ponuđena paketa Start, Plus ili Max podrazumijeva pretplatu od 9,90 KM, koju ćete plaćati na mjesečnom nivou u periodu od godinu dana i gratis drugi TV priključak. A za opremu koja vam stiže na adresu i montažu izdvojićete samo 0,99 KM.

Za više informacija posjetite m:blog ili pozovite 0800 50 905.

VAŠE PITANJE: Poštovanje. Vidjela sam da imate Lenovo 10 tablet u ponudi i zanima me da li mogu da koriste djeca?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Lenovo 10 je tablet većeg ekrana i odličan je izbor za sve članove porodice. Ovaj model ima opciju prepoznavanja lica pri otključavanju kao i dječji način rada koji obezbjeđuje adekvatan sadržaj kada ga koriste djeca.

Lenovo M10 tablet uz preporučenu tarifu Pretplata NET: XS+ možete kupiti na 12 mjesečnih rata od 14,08 KM, a u paketu dobijate i 20 GB neta!

Promotivna ponuda traje do kraja mjeseca septembra ili do isteka zaliha.

Više informacija o ovoj ponudi potražite m:blogu ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.