Pitanja iz inboksa – 10. 12. 2021.

Naša korisnička služba vam je na raspolaganju 24 sata pozivom na telefon 0800 50 000. Dostupni smo i na društvenim mrežama za sva vaša pitanja. I ove sedmice, osvrnućemo se na najčešće postavljena pitanja i njihove odgovore:

VAŠE PITANJE: Pozdrav, koje televizore mogu kupiti u paketu TV+NET+TEL+MOB?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ponudu m:tel uređaja možete pogledati na linku izborom vaše tarife.

Ono što izdvajamo je novi Samsung UE55AU8072 Smart TV sa Android operativnim sistemom i sjajnim performansama. Njegov ekran je od 55”, a u sebi sadrži HyperReal procesor slike koji u kobinaciji sa rezolucijom od 3840X2160 garantuje sjajan ugođaj praćenja filmskog i serijskog sadržaja. Više saznajte na linku.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu aktivirati „Uključenje na riječ“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uslugu „Uključenje na riječ“ možete aktivirati pozivom na broj 0800 50 000 (ukoliko ste privatni korisnik), odnosno 0800 50 300 (ukoliko ste poslovni korisnik) i to sa broja koji je isključen i izaberete odgovarajuću opciju. Takođe, usluga je dostupna i putem m:go aplikacije.

Putem ove usluge, uz pomoć samo jednog poziva, možete izvršiti uključenje, bez čekanja na evidentiranje uplate.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, može li se gledati Liga šampiona na Arena Sport kanalima?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, da, Liga šampiona je dostupna Arena Sport kanalima koje možete pratiti putem m:tel IPTV-ja i m:SAT-a bilo gdje u BiH.

Najbolji sportski sadržaj gleda se na Areni Sport! ?

VAŠE PITANJE: Koji filmovi i serije su dostupni u Apollon videoteci?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Apollon videoteka uz IPTV donosi holivudski i domaći, filmski i serijski program. U ponudi ćete pronaći neke od kultnih naslova, a kompletan spisak pogledajte na linku.

I, ne zaboravite – ukoliko aktivirate Apollon videoteku putem m:tel IPTV-a, do 30. 12. 2021. gledajte besplatno svoje omiljene sadržaje.