Pitanja iz inboksa – 09. 06. 2023.

VAŠE PITANJE: Zdravo, da li je dostupan iPhone 14 Pro Max?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iPhone 14 Pro Max telefon dostupan je u okviru m:tel ponude.

Sve što budete radili pomoću ovog telefona, radićete poput profesionalca.

Sve fantastične mogućnosti modela iPhone 14 Pro Max pokreće novi, super brzi A16 Bionic čip koji obrađuje zahtjevne zadatke bez zastoja i vrhunski efikasno.

Glavna kamera se prilagođava predmetu snimanja, maksimalno iskorištavajući 48 mega piksela i nudeći zapanjujuće detalje. Takođe, snimajte kao profesionalac. U bioskopskom modu možete snimati 4K visokom rezolucijom pri 24 fps — što je standard filmske industrije a sa akcijskom modom imaćete stabilan snimak i prilikom snimanja u pokretu.

Staklo iPhone 14 Pro Max modela je daleko više izdržljivije, u njega su ugrađeni nano keramički kristali — čvršći od većine metala.

Dynamic Island prikazivaće vam muziku, telefonske pozive i još mnogo toga, a da vas pritom ne ometa niti prekida u onom što radite.

Sa baterijom i za najduže radne dane, možete gledati do 29 sati video sadržaja.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li u ponudi imate Huawei nova 10 SE?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Huawei nova 10 SE  dostupan je u m:tel ponudi i možete ga spojiti sa nekom od pretplata tarifa.

Huawei nova 10 SE je pristupačan model koji definitivno ima šta da ponudi. Lagan, tankog dizajna, sa moćnim kamerama i baterijom, ovaj uređaj osvaja na prvu.

Vrhunska trostruka kamera sa glavnom kamerom od 108 MP omogućava izvanrednu rezoluciju, bilježeći do sada neprimijećene detalje koje je uživanje otkrivati na izvanrednom velikom ekranu. Dugotrajna baterija podržana je super brzim punjačem.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen. 

VAŠE PITANJE: Poštovani, u toku sljedeće sedmice bih trebala doći u Banjaluku, pa me zanima da li je i dalje aktivna vaša ponuda mobilnog interneta za turiste?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kupovinom startne Dopuna prepaid kartice m:tel-a i uživajte u 100 GB neta!

U okviru ovog startnog pripejd paketa dobijate 100 GB mobilnog neta koji vrijedi sedam dana i sjajna je opcija za sve turiste, a ukoliko se odlučite na duži boravak, tu su i dodatne internet tarifne opcije koje možete dokupiti putem servisa Moj meni birajući *100# ili korišćenjem m:go aplikacije koju možete preuzeti na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery.

Nove Dopuna: Start kartice dostupne su širom BiH po cijeni od 35 KM.

Za informacije o kupovini Dopuna: Start kartice sa 100 GB mobilnog neta pozovi 066 260 000, ili paket potraži u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Više informacija i pomoć pri aktivaciji ovog paketa pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.