Pitanja iz inboksa – 07. 10. 2022.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kakav bon dajete pri kupovini? Mogu li ja to da dobijem?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko izaberete neki od m:tel paketa sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarujete pravo na bon u iznosu od 100, 200 ili 300 KM.

Vaučer možete iskoristiti bez obzira na to da li ste novi m:tel korisnik ili obnavljate postojeći ugovor za neki od m:tel paketa.

U jesenjoj promo ponudi uz IPTV i NET pakete možete birati između poklon bona i 30% popusta na tri mjesečne pretplate.

Više informacija o m:tel paketima i poklon bonu saznajte u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu preko vašeg sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka.

Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku unesite broj svoje VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, imam sina srednjoškolca koji voli igrice i programiranje, pa me interesuje kako se i njegovi drugari mogu prijaviti na vaše App takmičenje?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sve što je potrebno je da oforme ekipu, koja broji do tri člana iz iste škole, pronađu mentora, koji je profesor iz njihove škole i prijave svoju ideju za aplikaciju na adresu m:tel-a.

Nakon toga izrađuju aplikaciju i šalju je na adresu m:tel-a u roku koji je za to određen.

Otvarajući vrata za sve talentovane mlade ljude, m:tel već šestu godinu zaredom daje šansu srednjoškolcima koji se zanimaju za programiranje, odnosno izradu aplikacija za mobilne uređaje da se takmiče i osvoje vrijedne nagrade.

Pet najboljih timova iz BiH osvaja nagrade i mogućnost daljeg učešća – u regionalnom takmičenju, sa vršnjacima iz Crne Gore i Srbije.

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći ovdje.

 

VAŠE PITANJE: Zdravo, interesuje me Xiaomi Mi 10T smartfon iz vaše ponude. Kako ga mogu naručiti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ovaj telefon sa vrhunskom kamerom, ekranom i brzinom premium modela, možete naručiti u sklopu naše jesenje ponude na m:tel web shop-u po povoljnoj cijeni i na rate.

Xiaomi Mi 10T odlikuje trostruka kamera od 64 MP koja, uz podršku sjajnih funkcija, svaki snimak pretvara u umjetničko djelo.

Veliki ekran od 6,67 inča ima do sada najbrže osvježavanje za Xiaomi modele – 144 Hz, pa će na njemu sve biti veoma ugodno za gledanje, a sve što radite teći će izuzetno glatko.

Brzinu i snagu ovom modelu daje Qualcomm Snapdragon 865, a energiju za dugotrajan rad baterija od 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje baterije od 33 W.

Naša preporuka je da ovaj vrhunski Xiaomi Mi 10T smartfon naručite uz Top tarifu!

Za više informacija o telefonima iz m:tel web shop ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.