“Patuljci sa naslovnih strana” na Superstar TV  

Još jedna odlična domaća komedija na Superstar TV. U pitanju je film “Patuljci sa naslovnih strana” iz 2018. godine, u kojem možete uživati sutra ujutro (23. mart), od 8.10 časova.

Dovoljno je pomenuti režisera i glumačku ekipu da svima bude jasno da je zabava zagarantovana. Naime, režiju, ali i scenario, potpisuje Milorad Milinković, autor filmova “Mrtav ladan” i “Čitulja za Eskobara”, a u glavnim ulogama su Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandara Radojičić i Milena Radulović.

U filmu je iskarikiran najzastupljeniji televizijski format – rijaliti program. To je bila savršena osnova da Milinković izgradi glavne anti-heroje ove komedije – Nikolu (Gordan Kičić), novokomponovanu televizijsku zvijezdu, koji je u Beogradu najpoznatiji po izjavi “Ljubi čika”, dok juri djevojke koje su duplo mlađe od njega, Zorana (Boris Milivojević), vlasnika agencije koji realizuje rijaliti programe, Žaklinu (Milena Radulović), pobjednicu programa “3 minuta slave” koja ne zna da glumi, da pjeva, niti da pleše, ali ju je majka Gordana (Jelena Đukić) rodila da bude lijepa i da od nje napravi zvijezdu, pa će uz pomoć svojih kontakata i namještenih skandala ćerku učiniti poznatom.