Pametniji način čišćenja – Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Lite

Pomoćnika za vaš dom potražite u m:tel ponudi sa dvije pametne sijalice na poklon

Prepustite obavljanje kućanskih poslova pametnim uređajima, neka usisavanje i brisanje podova umjesto vas obavi Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Lite.

Štedeći vam vrijeme i trud, ovaj samostalni usisivač je pravi majstor za čišćenje. Sa 25 senzora visoke preciznosti snima raspored, mapira putanju svog kretanja, prilagođava se složenom okruženju i vraća se na bazu na punjenje.

Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Lite je sposoban da potpuno snimi kartu vašeg doma i temeljno ga očisti, zaobilazeći pri tom prepreke i prelazeći neravnine i pragove ako su do visine od 20 mm.

Robota kontrolišete pomoću aplikacije na svom pametnom telefonu. U bilo kom trenutku možete provjeriti status čišćenja u realnom vremenu, zakazati novo čišćenje ili jednostavno upravljati robotom.

Svojim tankim dizajnom od 81,3mm može da čisti ispod većine nameštaja, uključujući krevete, ormare i sofe, eliminišući prljavštinu koja se krije ispod, a da se ne zaglavi.

Izaberite mjesto na podu za njegovu bazu i po završetku posla on će se vratiti na punjenje i u stanju mirovanja čekati sljedeći zadatak.

Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Lite je opremljen sa velikim nezavisnim spremnikom za prašinu od 450 ml i sa 270 ml rezervoarom za vodu koju dozira po potrebi kako bi podloga za brisanje bila adekvatno mokra a da pod nije natopljen.

Praktičnog pomoćnika za vaš dom potražite u m:tel ponudi gdje ovaj pametni uređaj dolazi sa dvije Xiaomi Essential pametne sijalice na poklon.

Više informacija o Xiaomi Robot usisivaču Mop 2 Lite saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.