Pametni uređaji za njegu u ponudi m:tel-a

 

Modernu i moćnu Foreo tehnologiju u službi zdravlja i ljepote pronađite u ponudi kompanije m:tel!

Foreo je švedski kreativni beauty-tech brend nastao s ciljem da svima učini dostupnim proizvode za zdravlje i ljepotu, a koji su nastali kao rezultat revolucionarnih istraživanja za potrebe svemirske industrije.

Upravo zato, kompanija m:tel, kao tehnološki lider u BiH, u svoju ponudu uvrstila je i ovaj jedinstveni brend, koji je LED svjetlosnu terapiju korišćenu za tretmane astronauta prilagodio za kućnu upotrebu i ponudio širokom tržištu. 

U ponudi m:tel-a možete pronaći dva proizvoda ovog brenda, uz mogućnost kupovine na rate i poklone za vaš pravi izbor.

FOREO UFO, pametni je aplikator maski za lice koji kombinuje napredne dermalne tehnologije s ekskluzivnim korejskim formulama maski za kompletan tretman lica u 90 sekundi.

Korisnici kompanije m:tel mogu kupiti ovaj uređaj po cijeni već od 13,88 KM mjesečno, uz odličan poklon u vidu gratis ekskluzivnih maski.

FOREO Luna 2 je silikonski T-SonicTM uređaj za čišćenje lica i uklanjanje bora, dizajniran je da umanji pojavu mrlja na koži, te istovremeno efikasno rješava probleme povezane sa starenjem kože.

Ovaj uređaj za korisnike kompanije m:tel iznosi već od 11,79 KM mjesečno. Pored toga očekuje vas i DM poklon-vaučer u vrijednosti od 30 KM.