Pametni sat Amazfit T-Rex 2 – stvoren da izdrži i najteže uslove

Ljubitelji avantura i ekstremnih sportova, ali i oni koji jednostavno uživaju u tome da prate trendove i korak sa vremenom teško će odoljeti satu Amazfit T-Rex 2, i to s razlogom.

Radi se o premium GPS pametnom satu opremljenom 1,39-inčnim HD AMOLED ekranom sa always-on funkcijom koja omogućava odličnu vidjljivost u svim situacijama, čak i pri izloženosti jakoj dnevnoj svjetlosti.

Amazfit T-Rex 2 izdržao je čak 15 testova po vojnim standardima (MIL-STD-810G), što je najbolja potvrda njegove izuzetne moći. Zahvaljujući nivou vodootpornosti od 10 ATM, ovaj uređaj preživjeće ekstremne temperature, hladnoću snijega, ali i ronjenje u dubinama.

Nudi više od 150 sportskih modova, tako da gotovo da ne postoji disciplina koju ne može da prati.

Naravno, tu su i brojne izuzetno precizne funkcije praćenja zdravlja, poput otkucaja srca, nivoa kiseonika u krvi, nivoa stresa i brzine disanja…, koje vam mogu na vrijeme ukazati na zdravstvene problem i spasiti život.

Posebno će oduševiti planinare i penjače, jer ima kompas i barometarski visinomjer te mogućnost da pokaže najkraću stazu za povratak na polazište, tako da nema bespotrebnog lutanja.

Amazfit T-Rex 2 može se pohvaliti i impresivnom baterijom, od 5000 mAh, koja može da izdrži do 24 dana rada uz uobičajenu upotrebu, a čak 45 dana u načinu rada za uštedu baterije.

Više informacija o ovom vrhunskom pametnom satu, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi i još platiti na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.