Pad, dugoočekivana ekranizacija Lauševićevog bestselera

Premijereno od 21. januara na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

Serija „Pad“ inspirisana je autobiografskim bestselerom Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada“ koja će premijerno biti prikazana 21.januara na Superstar TV kanalu kroz osam epizoda, a moći ćemo je pratiti subotom i nedjeljom.

Priča serije počinje krajem jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana rođaka, nedaleko od mjesta na kome se u Podgorici desio sukob sa tragičnim posljedicama, a nastavlja se u istražnom zatvoru SPUŽ. 

Paralelno, upoznajemo odnos Ivana i njegovog oca Nikole, ozbiljnog i racionalnog čovijeka, sa kojim Ivan od djetinjstva ima komplikovan odnos. Ove dvije priče se usložnjavaju i proširuju, te s jedne strane upoznajemo život jedne od najvećih glumačkih zvijezda Jugoslavije, ali i mračnu stranu devedesetih, korumpirano sudstvo, zatvorski polusvijet.

Kroz seriju možemo vidjeti mnogo likova koje je Ivan sreo u zatvoru, lopove, kriminalce, ubice, političke zatvorenike, atmosferu devedesetih u kojima su se sve društvene i moralne vrijednosti dovodile u pitanje, ključne lomove njegovog intimnog života, odnos sa najbližim rođacima, porodicom, prijateljima, scene iz sudnica, odnos prema slavi ali i popularnosti. 

Izuzetne uloge su, pored Milana Marića u glavnoj ulozi, ostvarili i Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Slavko Šobin, Dragan Marinković, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Kemal Rizvanović i mnogi drugi.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.