Ovo su novi HBO naslovi koji vas u maju čekaju na m:tel TV platformama

Maj na HBO i  HBO Max striming platformi donosi istinitu životnu priču  „Trinaest života“, dokumentarni film „I kralj reče, kakva fantastična mašina“, akcioni film „Samarićanin“ sa Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi, te mračnu ali i komičnu ljubavnu priču „Jastog“.

Biografska drama „Trinaest života“ (Thirteen Lives) dostupna je od 12. maja na HBO Max striming platformi, a na HBOkanalu premijerno ga možete pogledati 12. maja od 20 časova.

Zasnovana na istinitoj životnoj priči koja je uzdrmala svijet, „Trinaest života“ je uzbudljiva priča o spasavanju fudbalskog tima iz pećine Tam Luang na Tajlandu nakon što su ih zarobili jaka kiša i poplava. Uz pomoć najvještijih ronilaca na svijetu, ono što slijedi je mučna spasilačka misija koja pokazuje hrabrost na najvišem nivou i potvrđuje snagu ljudskog duha.

Izvor fotografije: HBO Press service, Warner Bros

Dokumentarni film „I kralj reče, kakva fantastična mašina“ (And The King Said, What A Fantastic Machine) moći ćete gledati od 16. maja na HBO Max striming platformi, kao i na HBO kanalu istog dana od 21:30 časova.

Filmski stvaraoci Akel Danijelson i Maksimilijen Van Aertrik ponovo usmjeravaju kamere direktno na društvo, ovog puta da istraže, objasne i raskrinkaju kako je naša nekontrolisana opsesija imidžom porasla i promijenila nam ponašanje. Uz ekskluzivne arhivske snimke i urnebesnu montažu, film prikazuje kako smo za samo 200 godina prešli od porodičnog fotografisanja do industrije vrijedne više milijardi evra.

Izvor fotografije: HBO Press service, Warner Bros

Akcioni film „Samarićanin“ (Samaritan) dostupan je od 17. maja na HBO Max striming platformi, a na HBO kanalu premijerno možete pogledati 19. maja od 20 časova.

U filmu pratimo dječaka (Džavon “Želi” Volton) koji nakon jednog tragičnog događaja otkriva da je mitski heroj (Stalone) koji je čuvao svoj komšiluk a koji je nestao prije 20 godina, još uvijek živ. Zasnovan na grafičkom romanu Bragija F. Šuta, u režiji Džulijusa Ejverija, ovaj triler je maštoviti novi pogled na žanr akcionog heroja.

Izvor fotografije: HBO Press service, Warner Bros

Drama sa elementima komedije „Jastog“ (The Lobster) dostupna je od 17. maja na HBO Max striming platformi, a na HBO kanalu premijerno možete pogledati 23. maja od 18 časova.

Ljubavna priča smještena u blisku budućnost gdje sve ljude koji su samci, prema pravilima Grada, hapse i odvode u Hotel. Tamo imaju obavezu da pronađu partnera u roku od 45 dana, a ako ne uspiju, pretvaraju ih u životinju po njihovom izboru i puštaju u Šumu. Jedan očajan čovjek bježi iz Hotela u Šumu, gde živi grupa pobunjenika koji sebe zovu Samci, i konačno se zaljubljuje, iako je to protiv njihovih pravila.

Mračna, ali i komična ljubavna priča u kojoj je pronalaženje ljubavi pitanje života i smrti.

Osim HBO kanala, tu je i HBO Max usluga sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.

Pogledajte i aktuelnu ponudu m:tel TV paketa, koja vam donosi 20% popusta na mjesečnu pretplatu u prvih šest mjeseci i izbor televizora iz m:tel ponude kojeg možete kupiti na rate.