Ovo su najbolji Alcatel tableti u 2021. godini

Kompanija Alcatel u kontinuitetu predstavlja i svoje tablete, a ovo su njihovi najbolji uređaji te vrste u 2021. godini.

Model koji je dobio najviše riječi hvale je uređaj Alcatel 1T 7. U pitanju je budžetski uređaj kojeg pokreće Android 10 Go, posjeduje Google Go i Assistant Go, a predviđen je za cijelu porodicu. U paketu dolazi sa sistemom Kids Mode koji prikazuje interfejs posebno kreiran za djecu.

OneTouch Pop 7S je drugi uređaj iz ove serije koji je predstavljen kao najmanji te vrste na tržištu. Sa svojim ekranom od sedam inča, posebno je pogodan za korisnike koji su u stalnom pokretu. Njegov displej je budžetski kreiran i posjeduje Fire HD 7 sa 215 ppi ekranom koji je dio nešto skuplje komponente za ovaj budžetski uređaj.

Posljednji model iz ove ponude je model S. On posjeduje opciju korištenja hands free i opremljen je moćnim audio sistemom. Posjeduje i opciju glasovne komande sa daljine što omogućava korisniku da se posveti drugim aktivnostima dok koristi tablet. Težak je svega 268 grama i nudi sjajno iskustvo gledanja sadržaja vrhunskog kvaliteta rezolucije.