Ovo je Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition

Kompanija Realme, u saradnji sa jednim od najpoznatijih brendova na svijetu – Coca Cola-om, izbacila je na tržište novi telefon nazvan Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition.

Cilj je prvenstveno osvajanje mladih korisnika, što se vidi po samom dizajnu telefona, koji je inovativan i moderan, potpuno u znaku Coca Cola-e, čiji logo na crvenoj podlozi prekriva čak 70 odsto zadnje strane uređaja.

Pored fizičkog izgleda, koji ga definitivno izdvaja od svega što se trenutno nudi na tržištu pametnih telefona, ovaj uređaj korisnicima ima šta da ponudi i kada su u pitanju performanse. Inače, one su potpuno iste kao kod ovog uređaja koji nije Coca-Cola Edition, ali su svakako vrijedne pomena.

Dakle, telefon koji ima 6,7-inčni 1080p ekran sa stopom osvježavanja od 120 Hz pokreće Qualcomm-ov Snapdragon 695 5G procesor. Selfi kamera je od 16 MP, dok je glavna kamera je od imperisivnih 108 MP. Ona dolazi sa ažuriranim režimom street fotografije 3.0, tako da vlasnici ovih telefona mogu koristiti različite filtere gradova na osnovu njihove geografske lokacije.

Takođe, važno je pomenuti da ovaj model nudi 8GB+8GB dinamičke RAM memorije i do 1TB eksterne memorije te da je baterija od 5000 mAh.

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition lansiran je na indiskom tržištu i za sada nema informacija da li će biti ponuđen u nekim drugim dijelovima svijeta. U Indiji košta oko 254 dolara što, mora se priznati, nije visoka cijena za jedan ovako simpatičan uređaj.

Vrhunske Realme telefone možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.