Ovi Sony televizori nude vrhunske vizuelne prikaze i ekspresivan zvuk

Televizori Sony 50X75WL (Google TV) i Sony 55X75WL (Google TV), koje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, oduševiće vas izgledom i karakteristikama.

Dakle, riječ je o jednom modelu u dvije veličine, od 50, odnodno od 55 inča. Oba uređaja se savršeno uklapaju u svaku prostoriju. U onu manjih dimanzija unijeće kino ugođaj, dok će veći enterijer obogatiti i uljepšati.

Na ovim Sony televizorima sadržaji su 4K HDR kvaliteta. Slika je uvijek savršeno čista, sa oštrim detaljima i milijardama boja koje sadržaju daju realističnost.

Jedna od prednosti ovih modela je da svjetlosni senzor prilagođava svjetlinu slike uslovima u prostoriji, odnosno povećava je u osvijetljenim sobama, a smanjuje u tamnim, da bi bila što prijatnija za oči.

Za potpun ugođaj uz kvalitetnu sliku neophodan je i čist zvuk, što ovi Sony televizori nude. Iako su izuzetno tanki, posjeduju jedinstveno oblikovani zvučnik X-Balanced Speaker, iz kojeg izlazi nevjerovatno moćan i jasan zvuk, sa bogatim basovima.

Ukoliko tražite televizor luksuznog izgleda i vrhunskih performansi, posjetite neku od poslovnica kompanije m:tel ili web stranicu www.mtel.ba. Više informacija o uređajima iz m:tel ponude možete dobiti i pozivom na broj 0800 50 000.