Ove jeseni gledaj sve, bilo gdje – uz m:SAT TV!

Izaberite m:SAT satelitsku televiziju i gledajte najbolji TV sadržaj. bilo gdje u BiH. Uz to, možete odabrati i neki od fantastičnih televizora iz naše ponude – na rate!

Jesen nam donosi fantastična filmska ostvarenja, popularne serije i mnogobrojne sportske događaje na male ekrane, zato je pravi trenutak da izaberete m:SAT satelitsku televiziju i iskoristite posebnu akcijsku ponudu mjesečne pretplate po cijeni od 9,90 KM, prvih 10 mjeseci. Uz to, za 0,99 KM dobićete priključak i montažu odabranog paketa, a ukoliko se odlučite za Plus paket, drugi TV priključak je gratis.

Uz m:SAT nećete propustiti nijednu važnu utakmicu, seriju, film ili program koji vas zanima, a možete odabrati i neki od televizora po svojoj mjeri – na rate. Iz ponude izdvajamo televizore Alpha za 12 KM mjesečno i Tesla, za koji mjesečna rata iznosi 11,50 KM.

Ukoliko želite dodatno da se informišete, naručite m:SAT uslugu ili imate pitanje koji vam paket najviše odgovara, pozovite m:tel kontakt centar na 0800 50 905 ili posjetite mtel.ba.