Ove aplikacije je Apple proglasio najboljim

Apple je nedavno objavio dobitnike App Store nagrada za ovu godinu, ističući najbolje aplikacije i igre koje su se istakle tokom prethodnih 12 mjeseci.

U užem krugu koji je obuhvatio 40 aplikacija, uključujući i video-igre, 14 njih je izabrano kao pobjednici u različitim kategorijama.

Među nagrađenim aplikacijama, AllTrails je proglašen najboljom aplikacijom za iPhone, dok je Prêt-à-Makeup zasijao na iPad-u. Za Mac, titulu najbolje aplikacije odnio je Photomator, dok je MUBI bio pobjednik na Apple TV-u. Na Apple Watch-u, SmartGym je dobio priznanje kao najbolja aplikacija.

U kategoriji video-igara, Honkai: Star Rail se izdvojio kao najbolja igra za iPhone, dok je Lost in Play pobijedio među iPad igrama. Lies of P je osvojio Mac kategoriju, dok je Hello Kitty Island Adventure odnio nagradu za najbolju igru na Apple Arcade-u.

Osim toga, posebno su prepoznate aplikacije koje su ostvarile kulturni uticaj, uključujući Pok Pok, Proloquo, Too Good To Go, Unpacking i Finding Hannah. Ove aplikacije su se istakle svojim doprinosima u različitim sferama, od kulturne zabave do održivosti i inkluzivnosti.