Ovaj Samsung televizor pruža izvanredan kvalitet slike i zvuka 

Televizor Samsung QE55S90CAT (OLED Smart) pomjera granice kvaliteta korisničkog iskustva.

Riječ je o jednom od najmoćnijih uređaja tog tipa na tržištu i jednom od najatraktivnijih iz bogate m:tel ponude.

Izuzetno moćan dizajn, besprijekorno jasna slika i savršeno čist, višedimenzionalan zvuk – to je ono čime Samsung QE55S90CAT (OLED Smart) osvaja na prvu.

Njegov profil je tanak kao laserski zrak, navode iz Samsung-a, dočaravajući time njegov izvanredan, moderan stil koji se savršeno uklapa u svaki prostor i daje mu dozu luksuza. Naravno, koliko god da je bitan izgled svakog uređaja, još bitnije su njegove performanse, a ovaj televizoru u tome gotovo da nema konkurenciju.

Zahvaljujući najsavremenijim samosvijetlećim pikselima ekran Samsung QE55S90CAT (OLED Smart) televizora, dijagonale 55 inča, prikazuje duboku crnu, čistu bijelu i sve nijanse boja.

Izvor fotografije: Samsung

Vrhunski 4K kvalitet slike dopunjen sa 20 različitih neuronskih mreža omogućava korisnicima da na najbolji način dožive svu moć visoke rezolucije. Ovaj uređaj može da se pohvali stopom osvježavanja od 144 Hz, što znači da nudi besprijekorno korisničko iskustvo bez obzira da li uživate u gejmingu ili gledanju TV sadržaja. Nema mutnih pokreta, sve je savršeno brzo i jasno, uz nenadmašnu osvijetljenost i superiornost slike.

Top Channel zvučnici nude višedimenzionalan, realističan zvuk, koji prati radnju, što pojačava osjećaj potpunog uranjanja u sadržaj.

Više informacija o televizoru Samsung QE55S90CAT (OLED Smart), uz koji na poklon dobijate TV nosač, a koji možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.