Ovaj HP laptop će ispuniti sva vaša očekivanja

Predstavljamo vam laptop HP15S-FQ0000NM, dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe. Sa Windows 11 operativnim sistemom, ovaj laptop donosi najnovije tehnološke inovacije direktno na vaš ekran.

Pokreće ga moćan Intel Core i5-1235U procesor koji pruža brzinu i efikasnost za sve vaše zadatke, bilo da se radi o svakodnevnim poslovnim aktivnostima ili zabavnom multimedijalnom iskustvu. Uz 8 GB RAM memorije i 256 GB SSD skladišnog prostora, imate dovoljno mjesta za skladištenje svih vaših fajlova i aplikacija.

HP15S-FQ0000NM dolazi sa Full HD ekranom dijagonale 15,6 inča, sa FHD Antiglare slim tehnologijom koja omogućava jasnu i oštru sliku bez odsjaja, čak i u svijetlim uslovima. Bez obzira da li gledate filmove, radite na dokumentima ili igrate omiljene igre, svaki detalj će biti savršeno jasan.

Kada je u pitanju povezivanje, ovaj laptop nudi sve što vam je potrebno. Sa USB portovima, WiFi 802.11 i Bluetooth 5.0 tehnologijom, možete lako povezati sve svoje uređaje i pristupiti internetu gdje god da se nalazite.

Izvor fotografije: HP

Baterija kapaciteta 3-cell Li-ion osigurava dugotrajnu autonomiju, tako da možete raditi ili se zabavljati bez brige o potrebi za čestim punjenjem. Sa ugrađenom HD web kamerom ćete jednostavno održavati video pozive sa prijateljima, porodicom ili kolegama sa posla.

Zahvaljujući dimenzijama koje su optimalne za prenosivost, ovaj HP15S-FQ0000NM je savršen pratilac za vaš dinamičan životni stil. Njegova visina je 24.2 mm, širina 35.85 mm i debljina od 1.79 mm, tako da ga možete lako ponijeti sa sobom gdje god da se zaputite.

Uz HP laptop, doživite vrhunsku kombinaciju performansi, stilа i pouzdanosti koja će vam pomoći da ostvarite sve svoje ciljeve.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.