Ovaj alat će vam pomoći da još bolje iskoristite Google Maps

Google Maps značajno olakšava život mnogim ljudima širom svijeta, a dobra vijest je da pomoću alata Top-Rated.Online postaje još produktivniji.

Na Google Maps-u možete pronaći sve što tražite, ali ponekad je izbor toliko veliki da ne znate za šta da se odlučite. To se posebno odnosi na traženje restorana, frizerskih salona, teretana…, onoga čega je mnogo u ponudi, a vi ne znate kakva je usluga koja se nudi.

Tu je dragocjen alat Top-Rated.Online, koji vam omogućava da na jednostavniji i brži način dođete do informacija koje tražite jer dozvoljava da unosite više termina koji sužavaju pretragu i vode vas bliže baš onome za čime tragate.

Na primjer, ako želite da posjetite neki grad u kojem ranije niste bili, i da ručate u najboljem restoranu, ovaj alat omogućiće vam da unesete informacije i dodatno pojasnite šta tražite.

Moći ćete da naznačite da li želite da to bude riblji, veganski restoran… Algoritmi koje aplikacija koristi selektovaće ponudu na osnovu recenzija i odabrati i preporučiti ono što je najpopularnije ili ima najviše ocjene kvaliteta. Google Maps će pronaći najkraći ili najbezbjedniji put koji će vas dovesti do cilja, tako da ste odmah riješili sve “probleme” i na putovanje možete krenuti bez brige.

Top-Rated.Online možete koristiti sa svih pametnih uređaja, dakle i sa telefona, tokom putovanja, što znači da možete mijenjati planove u hodu.