Otvoreno novo prodajno mjesto m:tel-a u srcu Banjaluke

Poslovnica orijentisana na porodicu, sa kutkom za djecu

Prodajna mreža kompanije m:tel bogatija je za još jednu moderno opremljenu poslovnicu u centru Banjaluke, koja se nalazi u ulici Bana Milosavljevića br. 8 i biće otvorena za korisnike radnim danima od 8.00 do 20.00 i subotom od 8.00 do 15.00 časova.

Otvoreno novo prodajno mjesto m:tel-a u srcu Banjaluke

Svečanom otvaranju novog prodajnog mjesta prisustvovao je Milosav Parezanović, izvršni direktor kompanije m:tel za marketing i prodaju.

“Današnji dan nam je veoma važan jer svako otvaranje nove poslovnice označava da je potreba za našim uslugama porasla, a samim tim rastemo i mi zajedno sa našim korisnicima. Nova poslovnica u srcu Banjaluke je orijentisana na porodicu, u njoj se nalazi i kutak za djecu u kojem će se najmlađi moći zabaviti dok roditelji biraju uređaj ili neku od odličnih usluga naše kompanije. Otvaranjem novog prodajnog mjesta u ovom gradu, još smo bliže korisnicima, a očekujemo da će broj prijatelja m:tel-a i dalje rasti”, izjavio je Parezanović.

On i Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, su svečanim presjecanjem vrpce simbolično ozvaničili početak rada nove m:tel poslovnice u Banjaluci.

Otvoreno novo prodajno mjesto m:tel-a u srcu Banjaluke

Ovo je još jedna poslovnica m:tel-a u koj će korisnici moći isprobati i kupiti telefone najboljih svjetskih brendova po povoljnim cijenama i na rate bez kamata, ugovoriti usluge, kupiti brojeve za prepaid, aktivirati dodatne usluge ili pakete i dobiti odgovor i savjet za sve telekomunikacione usluge koje ova kompanija nudi.

Riječ je o šestoj poslovnici kompanije m:tel u Banjaluci i 54. u Bosni i Hercegovini. Sve korisnike koji posjete novo prodajno mjesto na dan otvaranja, 1. novembra 2021. godine, očekuju simbolični pokloni.

Detaljan spisak poslovnica kompanije m:tel u cijeloj Bosni i Hercegovini možete pronaći na sajtu www.mtel.ba, a više informacija o uslugama možete saznati i putem m:tel Call centra pozivom na broj 0800 50 000.