Otkrijte novi svijet mogućnosti – vivo Y35

Elegantan stil i kvalitetne performanse očekuju vas uz ovaj model iz m:tel ponude

Moderan dizajn, sjajne karakteristike i veoma pristupačna cijena dobri su razlozi da obratite pažnju na vivo Y35 pametni telefon iz m:tel ponude.

Sa velikim ekranom od 6,58 inča ugodnim za rad i čitanje, vivo Y35 biće zanimljiv i mlađima i starijim korisnicima, a sa baterijom od 5000 mAh uz brzo punjenje svima koji žele da im telefon što prije bude spreman za dugotrajno korišćenje.

Uz više nego dovoljno interne memorije od 256 GB, vivo Y35 nudi 8 GB RAM + 8 GB proširenog RAM koji se dobija iskorištavanjem neaktivnog prostora. Bez kašnjenja, bez usporavanja s lakoćom se prebacujte s jedne na drugu aktivnu aplikaciju.

Sa glavnom kamerom od 50 MP uslikajte fotografije visoke definicije sa mnogo živopisnih detalja. Uz podršku elektronske stabilizacije i dodatnih algoritama snimite jasne video snimke i dok ste u pokretu.

Uz preporučenu Top tarifu ovaj odlični telefon iz m:tel ponude možete kupiti po cijeni od 45,22 KM uz mjesečnu pretplatuod7,86 KM.

Opremite se stilom, sadržajem i mnogim sjajnim funkcijama, vivo Y35 naručite online ili pozivom na besplatni broj 0800 50 000. Više informacija potražite na mtel.ba.