Ostanite uz m:tel TV preporuke

Vera Britejn, mlada žena u Britaniji oko 1914. godine, daje svoje viđenje toga kako je njenu cijelu generaciju progutao i nepovratno promijenio početak Prvog svjetskog rata. Zasnovano  na bestseler-memoarima Vere Britejn, u filmu “Svjedočanstvo mladosti”, na Pink Movies u subotu, 28.10. u 13.00 časova.

Izvor fotografije: TV Pink Movies

„Svjedočanstvo mladosti“ snažna je priča o ljubavi, ratu i sjećanju, zasnovana na memoarima Vere Britejn iz Prvog svjetskog rata koji su postali klasično svjedočanstvo o tom ratu sa stanovišta jedne žene. Bolno putovanje od mladenačkih nada i snova do ruba očaja i nazad, ovo je film o mladoj ljubavi, uzaludnosti rata i o traženju smisla u najmračnijim vremenima.

Film “Kraljice kupona” je inspirisan istinitom pričom o najvećoj prevari sa kuponima u američkoj istoriji, u kojoj dvije domaćice ukradu 40 miliona dolara. TV Prva, subota, 28.10. u 21.00h.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Kristen Bel je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „preduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njeni partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milione dolara članovima klub. Reditelji: Aron Gado i Žita Pulaipili. Uloge: Kristenb Bel, Kirbi Hauel-Baptist.

Televizijski kanal Cinemax nam je za nedjelju, 29. oktobra 2023. godine pripremio sjajnu dramu “Gornji svijet”, koji možemo pogledati u terminu od 14.50 časova.

Izvor fotografije: TV Prva

Ispod Sistema podzemne željeznice Njujorka nalazi se  lavirint prepun ljudi koji žive na marginama društva. „Gornji svijet“ napeta je priča o preživljavanju majke i kćerke i izgledima odgajanja djeteta u toj tami, samo da bi otkrile da je gornji svijet mnogo strašniji.

Utorak, 31. oktobar 2023. godine, večernji termin u 23.10 časova pravo je vrijeme za filmsku priču prepunu akcije, ratne tematike, trilera… Film “Nema predaje” na FilmBox Extra.

Izvor fotografije: FilmBox Extra

Britanskog vojnika (Adkins) zatvara njegova vlastita vojska zbog vojnog nedoličnog ponašanja, ali ga Britanci oslobađaju kao svoje tajno oružje u borbi protiv egipatskih vojnika, koje predvodi general Jousef al-Masri u Karmouzu u Aleksandriji, tokom engleske okupacije Egipta.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet