Ostanite uz m:tel IPTV i uživajte u dobrim naslovima

Agent Interpola Luis Selindžer pokušava otkriti tajnu iza najmoćnije svjetske banke, u filmu “Međunarodna prevara”, na TV AMC u subotu, 10. septembra, u 22.00 časa.

Agent Interpola Luis Selindžer i pomoćnica okružnog tužioca sa Menhetna Eleonora Vitman odlučni su da privedu pravdi jednu od najmoćnijih banaka na svijetu. Otkrivajući niz protivzakonitih aktivnosti, njih dvoje prate trag novca iz Berlina preko Milana i Njujorka, pa sve do Istanbula. Film je inspisiran stvarnim skandalom banke BCCI u 1980-im godinama.

U nedjelju, 11. septembra, u 22.50 časova možete pogledati sjajnu ratnu dramu “Do krajeva svijeta” na Televiziji Republike Srpske.

Indokina, 1945. Robert Tasen, mladi francuski vojnik, pridružuje se svom bratu Henriju u Hanoju. Tokom napada Japanaca, Robert jedini preživi masakr i svjedoči pogubljenju Henrija i njegove žene, koja je bila trudna. Zaslijepljen osvetom, Robert se upušta u samoincijativnu i tajnu potragu da pronađe ubice. Ali, njegov susret s Mai, mladom indokineskom prostitutkom, promijeniće njegova uvjerenja i mržnju.

Kako napreduje tehnologija, tako smo u mogućnosti da otkrivamo i više detalja o važnim istorijskim događajima iz dalje ili bliže prošlosti. Time se upravo bavi novi dokumentarni serijal “Drugi svjetski rat: Tajne iz vazduha”, koji se na kanalu National Geographic prikazuje od 13. septembra utorkom u 22.00 časa. U ovoj šestodjelnoj seriji, snimljenoj 2021. godine, istoričari i vojni stručnjaci orijentisani na bojna polja koriste najsavremeniju tehnologiju, te uz pomoć kamera i bespilotnih letjelica preispituju neke od najpoznatijih lokacija na kojima su se vodile borbe tokom Drugog svjetskog rata.

Kako izgleda Drugi svjetski rat iz vazduha, otkriće nam kao naratori Toni Robinson i Nejdžel Barber, dok (kamerom) letimo nad bojištima zloglasnih bitaka Dana-D i Denkerka, iznad skrivenih nacističkih bunkera, i klizimo preko posljednjih potvrđenih koordinata izgubljenih bojnih brodova. Prije GPS-a, dronova i satelita, vizuelne informacije o neprijateljskim ciljevima bile su rijetka i vrijedna stvar. Vazdušni obavještajni podaci prikupljani su tokom Drugog svjetskog rata pomoću izviđačkih misija nad okupiranom teritorijom, uglavnom danju. Slike koje su donijele ove letjelice imale su ogroman uticaj na način kojim je vođen rat – od gađanja brodova do planiranja ofanziva, rušenja brana, otkrivanja i uništavanje tajnog oružja.

U Kalifornijskom državnom zatvoru sprovodi se program rehabilitacije zatvorenika kroz bokserske mečeve. Zatvorska zvijezda je nepobjedivi, bivši profesionalac Monro Hačen, koji je zbog ubistva osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Ali, kada u zatvor stigne aktuelni prvak u teškoj kategoriji Džordž Čembers zvani Ajsmen njegova nepobjedivost dolazi u pitanje. Uživajte u filmu “Nepobjedivi” na TV PRVA u srijedu, 14. septembra, u 23.30 časova.

Osuđen zbog silovanja, arogantni Ajsmen vrlo brzo dolazi u sukob sa povučenim Monroom, izigravajući veliku zvijezdu među zatvorenicima. Lični sukob dvojice boksera koristi mafijaš Mendi Ripštajn da organizuje spektakularni meč, poslije koga će se znati ko je novi šampion iza rešetaka… Sjajne scene borbe u ringu, koja izgleda kao meč za titulu prvaka.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!