Osmomartovske poklon ideje

Od vrhunskih uređaja do art zagrljaja

Želite li svoju damu da obradujete posebnim poklonom na današnji dan, nudimo vam nekoliko interesantnih ideja.

Foreo uređaji koji su dostupni u m:tel-u obradovaće svaku damu koja drži do sebe i svoje ljepote. Trenutno su ovi uređaji za njegu lica i kože sniženi i možete ih nabaviti uz popust od čak 100 KM. U ponudi su vam dostupni Foreo Luna 2 koja čisti lice i pruža anti-age njegu kože i Foreo UFO 1, pametna maska za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi.

Savršeni balans umjetnosti i tehnologije, pametni satovi su asistenti pri svakodnevnim aktivnostima i neizostavni gedžeti koji prate najnoviju modu i dizajn. Ovo takođe mogu biti odlične ideje kako obradovati dragu osobu, a u m:tel ponudi vas očekuju Samsung, Huawei, Realme i Xiaomi modeli  uz popust od 50 KM.

Poklon ne mora uvijek da bude upakovan u kutiju. Ideja za savršeno proveden dan je i izbor nekog od divnih romantičnih filmskih klasika iz ponude najboljih videoteka u okviru m:tel IPTV-ja.

Posjetite li na ovaj poseban dan, među prvima poslovnicu m:tel-a dobićete jedinstven poklon -“Zagrljaj”. Umjetnica Nataša Konjević je posebno za korisnice m:tel-a pripremila umjetničko djelo koje nosi poruku o važnosti uzajamne podrške i prijateljstva za rast, razvoj i procvat svake osobe. m:tel će damama 8. marta pokloniti primjerak iz ograničene serije reprodukcija djela „Zagrljaj“, sa željom da se ideja ovog djela širi i živi svakog dana.

A za posebno veče, u dobrom i veselom društvu ukoliko se nalazite u Banjaluci, predlažemo koncert Marije Šerifović u dvorani Borik.

Šta god od ponuđenog da iskoristite kao ideju, sigurni smo da nećete pogriješiti. Lijepa gesta biće nagrađena osmijehom i iskrenim zagrljajem!