Osmišljen da mami poglede – Samsung Galaxy S21 FE

Uz savršeni telefon iz m:tel ponude uzmite i Galaxy Watch 4 sat na poklon

Fantastični Galaxy S21 FE zadržava najbolje premium karakteristike Samsung-ove 21 serije, dolazi u impresivnim bojama i sa poklonom koji će vas oduševiti.

Trostruka kamera profesionalnog kvaliteta ovog telefona snima nevjerovatno realistične fotografije i videozapise s vrhunskim nivoom detalja. Funkcija 30X Space Zoom omogućava snimanja izdaleka i kvalitetne fotografije čak i sa tribina.

Sa selfi kamerom od 32 MP vaš portret će izgledati dobro kao da je snimljen u studiju i izgledaće odlično za sve za društvene mreže.

Na ekranu od 6,4 inča sa funkcijom Super Smooth 120 Hz sve što radite teče glatko. Iskusite savršeno brzi odziv na dodir u režimu igranja igrica.

Galaxy S21 FE nudi dugačku listu vrhunskih karakteristika od kojih još izdvajamo jedan od najboljih procesora današnjice – Snapdragon 888, Gorilla® Glass Victus™ – najčvršće staklo na Samsung Galaxy pametnom telefonu, dugotrajnu bateriju od 4.500 mAh i IP86 certifikat.

Tokom promocije moćnog Galaxy S21 FE pametnog telefona iz m:tel ponude, kupovinom ovog modela i registracijom na adresi www.samsung.com/ba na poklon ćete dobiti i prvoklasni pametni sat Galaxy Watch 4 44 mm.

Pokrenite se i zgrabite poklon, akcija traje do 17. aprila ove godine ili do isteka zaliha.

Više informacija o Samsung Galaxy S21 FE telefonu potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.