Oslobodite svoju viziju – TCL 20L+ pametni telefon

Potražite ga u m:tel ponudi sa bežičnim slušalicama na poklon

TCL 20L+ pametni telefon pripada novoj generaciji uređaja koji za svoju cijenu nude mnogo toga svojim korisnicima. Četverostruka kamera visoke rezolucije, veliki ekran sa NXTVISION tehnologijom, dva zvučnika i vrhunske tehničke karakteristike predstavljaju ponudu kojoj je teško odoljeti.

Detalji čine razliku, uhvatite ih sve ultra-visokom rezolucijom AI kamere od 64 MP. Snimite svijet onako kako ga vidite pomoću super širokougaone, makro i dubinske kamere koje vam omogućavaju da snimite sve, od scene iz najmanje blizine do pejzaža od kojih zastaje dah.

Na ekranu od 6,67 inča sa NXTVISION tehnologijom za živopisne boje, oštar kontrast i jasnoću, imaćete pravo platno za gledanje na kojem ćete uživati u vašim omiljenim filmovima, serijama i video sadržaju uz stereo zvuk.

 

Od ranih jutarnjih vježbi do kasnog noćnog sastanka,TCL 20L+ daće vam potrebnu snagu sa baterijom od 5.000 mAh i brzim punjenjem.

Kvalitetan procesor pružiće vam fluidnost u svemu što radite, a za vaše aplikacije, slike, video zapise i fajlove uvijek će biti mjesta. Sa 6 GB RAM i više nego dovoljno 256 GB interne memorije moći ćete uskladištiti sve najvažnije stvari.

Izvanredni TCL 20L+ pametni telefon potražite u m:tel ponudi. Požurite jer će prvih 50 korisnika na poklon dobiti bežične slušalice TCL S150.

Više informacija o m:tel ponudi ovog modela telefona potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.