Oslobodite svoju kreativnost uz Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE je još jedan telefon iz m:tel ponude vrijedan pažnje.

Krasi ga klasična estetika Galaxy S23 serije, a vrhunske specifikacije omogućavaju vam da pustite mašti na volju i slobodite svoju kreativnost.

Izdržljiv i pouzdan, ovaj telefon biće vam podrška u svim avanturama u koje se upustite.

Ljubitelji fotografisanja, ali i oni koji samo vole da ovjekovječe važne događaje, u svakom trenutku, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, moći će da računaju da će kamere telefona Samsung Galaxy S23 FE obaviti odličan posao. Trostruki sistem na zadnjoj strani, sa glavnim senzorom od 50 MP, snimiće živopisne fotografije i kvalitetne video snimke sa savršeno jasnim detaljima.

Izvor fotografije: Samsung

I prednja kamera od 10 MP biće uvijek na visini zadatka, te ćete uz samo malo vještine zablistati na baš svakom selfiju.

Svoja remek djela rado ćete gledati na 6,4-inčnom Dynamic AMOLED ekranu koji nudi jasne, impresivne vizuelne prikaze čak i pri izloženosti ekrana jakom osvjetljenju. Eye Comfort Shield smanjuje plavu svjetlost i štiti vaše oči.

Samsung Galaxy S23 FE pokreće Exynos 2200 procesor, u kombinaciji sa 8/128 GB memorije, a napaja ga snažna baterija kapaciteta 4500 mAh, koja će vam omogućiti cjelodnevno uživanje u omiljenim sadržajima.

Ovaj telefon ima IP68 ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, tako da možete biti bezbrižni gdje god da se sa njim zaputite.

Dobra vijest je da uz kupiovinu ovog telefona u m:telu na poklon dobijate Galaxy Buds FE slušalice.

Više informacija o ovom uređaju, koji možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba.