Osjetite sve prednosti novih m:tel pretplata tarifa

Pokrenite priču sa neograničenim razgovorima, porukama i bonusima mobilnog interneta uz najpovoljnije tarife u BiH

Neka ova zima počne sa beskrajno dobrom pričom koja stiže iz kompanije m:tel. Nove postpaid tarife Start, Plus, Plus NET, Top, Max i Premium omogućiće vam još više mobilnog interneta kojeg, kao i minute, podjednako možete da trošite u m:tel mreži i u regionu Zapadnog Balkana.

Za samo 25 KM mjesečno možete uživati u neograničenim razgovorima i porukama te mobilnom netu od 5 GB u Plus tarifi.

Bonusi za mobilni net toliko su se povećali da će vam biti dovoljni za korišćenje tokom cijelog mjeseca, ali u slučaju da baš volite da pretražujete net ili strimujete putem svojih mobilnih uređaja, odaberite tarife koje nose još više mobilnog neta poput tarife Plus NET.

Po cijeni od 25 KM, ova tarifa donosi vam čak 25 GB bonusa mobilnog interneta kako u m:tel mreži, tako i u mrežama regiona Zapadnog Balkana. Pored toga, tu su neograničeni SMS-ovi, te 120 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH i u romingu regiona Zapadnog Balkana.

A u slučaju da uspijete potrošiti sav bonus koji smo vam omogućili, aktivirajte jednu od tarifnih opcija za još više komunikacije.

Iskoristite sjajne bonuse i popuste za pretplatu, otkrijte sve prednosti novih m:tel postpaid tarifa i zakoračite u zimu sa beskrajno dobrom pričom!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

Osjetite sve prednosti novih m:tel pretplata tarifa