Oppo X Tom Ford je telefon sa displejem koji se uvija

OPPO X Tom Ford je telefon sa displejem koji se uvija, čime je ova kompanija iznova pokazala da je zahvaljujući svojim inovativnim eksperimentima sa pametnim telefonima među najpopularnijim brendovima u toj industriji.

Izgleda da kompanija i ovaj put sprema nešto novo u svojim razvojnim laboratorijama, jer je saopšteno da trenutno rade na novom pametnom telefonu označenom kao OPPO X Tom Ford Edition i trebalo bi da bude predstavljen sa rotirajućim displejem koji će se pojaviti i na drugim njihovim uređajima.

Sudeći prema dosadašnjim fotografijama objavljenim na CNIPA web sajtu, novi pametni telefon će imati klizni displej, a za sam dizajn biće zadužen popularni dizajner Tom Ford. Dosadašnje objavljene informacije o ovom novom telefonu govore da će OPPO X Tom Ford imati stilski ukomponovane smeđe tonove koji će se prostirati vertikalno po telefonu.

U sklopljenoj fazi novi pametni telefon će biti veoma kompaktan, a kada se rasklopi ponudiće korisnku ogromni displej koji će biti veći nego što je to bio slučaj kod tradicionalnih pametnih telefona. Zahvaljujući ovoj tehnologiji displeja koji se uvija, novi pametni telefon će svoju veličinu nakon korištenja moći svesti na minimum.

Objavljene fotografije ovog novog modela pametnog telefona su prikazale trostruku kameru smještenu u gornjem centralnom dijelu telefona. Prednja kamera se još uvijek ne vidi, ali je pretpostavka da će urešaj imati ispod displeja selfie kameru.

Ipak, još uvijek nije poznat datum premijere novog OPPO X Tom Ford pametnog telefona.