OnePlus Nord – gotovo sve što biste mogli poželjeti

Vrhunski pametni telefon sa kojim nema kompromisa

Pravi biser srednje kategorije, OnePlus Nord 8/128 predstavlja dobro zaokružen uređaj koji će vam ponuditi mnogo više nego što ste očekivali.

Za početak, ovaj pametni telefon ima dosta kamera – četiri zadnje i dvije prednje, za sve ljubitelje fotografisanja prava poslastica.

Četvorostruka zadnja kamera sa glavnom od 48 MP, poput skupljih modela ima optičku stabilizaciju slike koja će eliminisati zamućenje. Dvije prednje, glavna od 32 MP i širokougaona od 8 MP obezbijediće vam selfi fotografije na kakve do sada niste navikli.

Kada osjetite lakoću rada na ekranu sa brzinom osvježavanja od 90 HZ, teško ćete se vratiti na niže od toga. Na Fluid AMOLED ekranu veličine 6,4 inča, sve je brzo, a skrolovanje i prevlačenje rade nevjerovatno glatko.

Baterija od 4.100 mAh dovoljna je za čitav dan pod maksimalnim opterećenjem, a sa brzim punjačem nema čekanja, 70% kapaciteta baterije napuniće se za samo pola sata.

Odlični Snapdragon 765G procesor, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije obezbijediće da se i zahtjevni zadaci izvrše bez poteškoća.

Predivno dizajniran i besprijekornog kvaliteta izrade, OnePlus Nord će i nakon hiljadu dana korištenja biti jednako dobar kao što je bio prvog.

Potražite ga u m:tel ponudi i otkrijte još mnogo naprednih opcija s kojim će vas ovaj model oduševiti.

Više informacija o OnePlus Nord pametnom telefonu potražite na mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.