OnePlus 10T 5G stiže idućeg mjeseca

OnePlus je spreman da lansira svoj sljedeći pametni telefon – OnePlus 10T 5G, a kao datum je označen 3. avgust.

Uoči tog događaja u Njujorku, OnePlus je otkrio dizajn novog modela, koji je sličan kao kod OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10T 5G neće doći sa Hasselblad kamerom, a osim toga, na njemu nema klizača upozorenja kojim se na zgodan način telefon stavlja na nečujnu vibraciju, što može biti razočarenje za ljubitelje ovog brenda, jer je u pitanju zaštitni znak na OnePlus uređajima od početka.

Izbacivanje klizača je objašnjeno time da se tražilo dovoljno prostora za druge komponente, kako bi se omogućilo „punjenje velike snage“, veliki kapacitet baterije i antenske signale na predstojećem flegšipu.

Nije poznato koja brzina punjenja će biti ponuđena, ali se navodi da se koristi tehnologija koja je predstavljena kod drugih telefona i koja nudi 150 W.

OnePlus je takođe dao prioritet antenskom sistemu koji uključuje 15 različitih antena unutar pametnog telefona radi poboljšanja signala kada se pametni telefon drži horizontalno.

Potvrđeno je da pametni telefon dolazi sa ekranom od 6,7 inča, Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1 čipsetom i trostrukom zadnjom kamerom. To, kao što je pomenuto, neće biti Hasselblad brend, a zvanično objašnjenje je da OnePlus kompanija želela da ponudi vrhunsko iskustvo za cijenu uređaja.