One Plus Nord po još povoljnijim cijenama

Iskoristite odlično sniženje OnePlus Nord 8/128 telefona u svim tarifnim modelima, a uz tarifu Pretplata:M+ mjesečna rata za ovaj telefon iznosi 13,70 KM.

Pravi dragulj u ponudi, OnePlus Nord nudi otprilike sve što želite od kvalitetnog telefona.

Za sve ljubitelje fotografisanja ovaj telefon je prava poslastica. Dvije prednje kamere od 32 MP i dodatna širokougaona od 8 MP obezbijediće vam selfi fotografije na kakve do sada niste navikli. Četvorostruka zadnja kamera sa glavnom kamerom od 48 MP, poput skupljih modela ima optičku stabilizaciju slike koja će eliminisati zamućenje.

Na ekranu veličine 6,4 inča i osvježenjem slike od 90 Hz, skrolovanje je glatko i brzo, a sa kvalitetnim Snapdragon 765G procesorom, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije biće zadovoljni i zahtjevniji korisnici.

Baterija od 4.100 mAh dovoljna je za čitav dan pod maksimalnim opterećenjem, a uz brzo punjenje nema dugog čekanja, 70% kapaciteta baterije napuniće se za samo pola sata.

OnePlus Nord je pristupačan telefon, premium dizajna i odličnim karakteristikama. Potražite ga u m:tel ponudi i iskoristite neodoljivu promotivnu cijenu.

Više informacija o ovom pametnom telefonu potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.