Ogrjev za staricu Miku Karanović

Predstavnici kompanije m:tel održali obećanje i u okviru akcije “Niste sami, imate prijatelje” ponovo posjetili baku Miku

Predstavnici kompanije m:tel nakon nedavne posjete povratnicima iz Bosanskog Petrovca i Martin Broda odlučili su da se vrate i ponovo posjete Miku Karanović u selu Malo Očijevo kojoj su ovog puta donijeli ogrjev kako bi lakše prebrodila hladnije proljeće.

Riječ je o nastavku akcije “Niste sami, imate prijatelje”, u kojoj je generalna direktorka m:tel-a Jelena Trivan, srpskim povratnicima ovog kraja, koji žive u veoma teškim uslovima podijelila pakete pomoći. Baka Mika se zahvalila na donaciji, naglasivši da povratnici teško žive u ovom kraju otkako su se vratli iz izbjeglištva te da nema nikakva primanja.

Poruka ove humane akcije je da se i na ovaj način stavi do znanja narodu koji ovdje živi, da je m:tel sa njima i da ma koliko im bilo teško, uvijek imaju osećaj da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

Pored ogrjeva, zaposleni u PR službi m:tel-a poklonili su Miki i radio-prijemnik kako bi joj što lakše olakšali život u samoći u ovom povratničkom srpskom kraju.

U prethodnoj godini, u sklopu ove akcije, pomognute su brojne povratničke zajednice u Petrovcu, Drvaru, Glamoču, Grahovu, Odžaku, Bihaću i mnogim drugim mjestima, a niz donacija m:tel-a, kojima pomažu društvo, se nastavlja i u 2023. godini.