Odvažni i željni avanture biraju CAT S42H+

CAT S42H+ je robusan pametni telefon izgrađen za ekstremne uslove i izazovne situacije. Sa svojim izdržljivim dizajnom i pouzdanim performansama, ovaj telefon je idealan izbor za radnike na terenu i sve one koji su izloženi zahtjevnim okruženjima.

CAT S42H+ dolazi sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, omogućavajući vam da bez problema radite sa više aplikacija i pohranjujete vaše podatke. Uz podršku za micro SDXC kartice možete proširiti svoj prostor za pohranu prema vašim potrebama.

Opremljen sa dvije kamere, glavnom od 13 MP i sekundarnom od 5 MP, CAT S42H+ omogućuje vam snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa, čak i u zahtjevnim uslovima osvjetljenja.

Izvor fotografije: m:tel

Napajan moćnom baterijom kapaciteta 4200 mAh, ovaj telefon vam omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Sa svojim octa-core procesorom i Android 10 operativnim sustavom, CAT S42H+ nudi brze i fluidne performanse.

Sa 5.5-inčnim IPS LCD ekranom, ovaj telefon pruža jasnu i oštru sliku, omogućavajući vam da bez problema pregledate sadržaj čak i na suncu.

Visine 161.10 mm, širine 77.20 mm i debljine 12.70 mm ovaj uređaj je izuzetno izdržljiv i otporan na udarce, vodu i prašinu, što ga čini pouzdanim partnerom u svim situacijama.

Ukoliko želite saznati više informacija o ovom uređaju koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, posjetite web stranicu www.m:tel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.