Odmorite se za praznik i uživajte u dobrim filmovima u m:tel IPTV ponudi

Igru mačke i miša između lovca Džona Muna i okorjelog kriminalca, pobliže ćemo spoznati u filmu “Smrtonosna igra”, na TV AXN, u subotu, 29. aprila u 16.15 časova

Tragična smrt prekrasne mlade djevojke pokreće napetu i atmosferičnu igru mačke i miša između lovca Džona Muna i okorjelog kriminalca. Džona je napustila žena s djetetom, a u pokušajima da ih vrati počinju mu se događati čudne stvari. Jednog dana, u svojoj šupi pronalazi tijelo mrtve djevojke.

Izvor fotografije: TV AXN

Nedjelja, 30.4.2023. godine , TV Pink Premium donosi film “Strijelac” u kojem običan rančer preuzima ulogu zaštitnika dječaka koji bježi od opakog kartela. 22.30 časova

Prekaljeni rančer iz Arizone Džim Hanson (Lijam Nison) jednostavno želi da bude sam dok odbija obavještenja o deložaciji i pokušava da zaradi za život na izolovanom dijelu granice. Sve se mijenja kad Hanson, bivši marinac, bude svjedok kako 11-godišnji migrant Migel (Džejkob Perez) bježi sa svojom majkom Rosom (Teresa Ruis) od ubica narko-kartela koje predvodi nemilosrdni Maurisio . Nakon što je uhvaćena u pucnjavi, povrijeđena Rosa moli Džima da odvede njenog sina na sigurno kod njene porodice u Čikago. Prkoseći svojoj pastorki Sari , Džim švercuje Migela kroz lokalnu američku carinsku i graničnu patrolu i oni kreću na put dok ih juri grupa ubica.

Izvor fotografije: TV Pink Premium

Ponedjeljak, 1. maj 2023. godine, u odličnom terminu u 21.00 časova pogledajte film “Žena kojoj sam čitao”, u kojem se usamljeni petnaestogodišnjak upušta  u zabranjenu vezu sa starijom ženom. TV 1000

Ova izuzetna priča o vezi tinejdžera i starije žene nastala je prema višestruko nagrađivanom romanu njemačkog pisca, Bernarda Šlinka. Kejt Vinslet, engleska glumica koja u filmu tumači Hanu Šmic, nagrađena je Oskarom u kategoriji najbolje ženske glavne uloge.

Izvor fotografije: TV 1000

Film “Bilo jednom u Americi”, nosi oreol jednog od bisera holivudske kinematografije i nije naodmet podsjetiti se sjajne glumačke postave i Njujorka prije stotinak godina. Robert De Niro i Džejms Vuds glume vođe bandi koji počinju kao jaki mladi ulični pankeri i izrastaju u nemilosrdne mafijaše. TV Cinemax 2, četvrtak, 4.5. u 20.30 časova

Godine 1968, stariji Dejvid „Nudls“ Aronson (Robert De Niro) vraća se u Njujork, gdje je imao karijeru u kriminalnom podzemlju 20-ih i 30-ih godina. Većina njegovih starih prijatelja, poput dugogodišnjeg partnera Maksa (Džejms Vuds), davno su otišli, ali on osjeća da je njegova prošlost nerazjašnjena. Ispričan u flešbekovima, film prati Nudlsa od tvrdog klinca u jevrejskom sirotinjskom naselju, preko njegovog uspona do krijumčara, a potom i mafijaškog bosa – putovanje obilježeno nasiljem, izdajom i kajanjem.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.