Odaberite ZTE telefon i osigurajte učešće u najnovijoj m:tel nagradnoj igri

Trebate novi telefon? Odaberite ZTE u m:tel ponudi i pored novog telefona možete da osvojite automobil Mazda 2 ili druge vrijedne nagrade poput novog Philips 50” televizora, GoPro Hero 9 kamere, Play Station-a ili Sony bežičnih zvučnika.

ZTE telefoni su čest izbor m:tel korisnika, a pored svojih odličnih tehničkih karakteristika, sada vam automatski pružaju mogućnost učešća u nagradnoj igri koja traje do 21. novembra 2021. godine, kao i mogućnost da iskoristite top ponudu koja vam omogućava kupovinu uređaja na rate uz popust na cijenu mjesečne pretplate. Kako bismo vam olakšali izbor, predstavićemo vam dva atraktivna modela ovog brenda.

ZTE Blade A31

ZTE Blade A31 posjeduje 5,45 inčni HD ekran koji će vam u svakom trenutku bez obzira da li gledate film, igrate igricu ili surfujete, omogućiti poseban ugođaj, a minimalistički dizajn i kompaktno kućište sa zaobljenim ivicama pristajaće u svakoj ruci.

Interna memorija od 32 GB biće vam dovoljna da pohranite sve vaše fotografije, video sadržaje, aplikacije i igrice. To sve bez razmišljanja šta da brišete, a šta da zadržite.

Baterija od 3.000mAh opremljena sa inteligentnim sistemom štednje, detektovaće i ograničiti nepotrebno korišćenje i omogućiti dugotrajnu upotrebu. Kamera od 8 MP omogućiće vam da zabilježite dragocjene trenutke bilo gdje i  bilo kad.

ZTE Blade A7 2020

Dobro opremljen, ZTE Blade A7 2020 je namijenjen mlađim korisnicima kao početni telefon ili svima koji žele funkcionalan uređaj za svakodnevnu upotrebu po veoma povoljnoj cijeni.

ZTE Blade A7 je elegantan uređaj lijepog izgleda, sa pozadinom od plastike na kojoj ne ostaju tragovi. Ovaj telefon je lagan i pogodan za držanje iako ima veliki LCD ekran od 6,1 inča koji omogućava prijatan pregled i rad.

U odnosu na prethodnu verziju, ZTE Blade A7 2020, nudi dosta toga više. Trostruka glavna kamera obezbijediće vam odlične snimke, a baterija od 4.000 mAh dugotrajnu upotrebu bez punjenja. Dolazi i sa boljim procesorom i više memorije, što će obezbijediti pouzdan rad i dovoljno prostora za razne sadržaje.

ZTE telefone potražite na www.mtel.ba  i spojite ih sa Pretplata + tarifama koje vam donose neograničenu komunikaciju i najbolje bonuse.

I naravno, srećno u nagradnom izvlačenju koje će se održati 22. novembra 2021. godine.