Od vrhunskih uređaja do art zagrljaja – dobre ideje za poklon

Inspiraciju za poklon potražite u m:tel ponudi

 

Želite li voljenu osobu da obradujete posebnim poklonom, nudimo vam nekoliko interesantnih ideja.

Foreo uređaji koji su dostupni u m:tel-u obradovaće svaku damu koja drži do sebe i svoje ljepote. Trenutno su ovi uređaji za njegu lica i kože sniženi i možete ih nabaviti uz popust od čak 100 KM. U ponudi su vam dostupni Foreo Luna 2 koja čisti lice i pruža anti-age njegu kože i Foreo UFO 1, pametna maska za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi.

Savršeni balans umjetnosti i tehnologije, pametni satovi su asistenti pri svakodnevnim aktivnostima i neizostavni gedžeti koji prate najnoviju modu i dizajn. Ovo takođe mogu biti odlične ideje kako obradovati dragu osobu, a u m:tel ponudi vas očekuju Samsung, Huawei, Realme i Xiaomi modeli  uz popust od 50 KM.

Poklon ne mora uvijek da bude upakovan u kutiju, izvanredan umjetnički rad „Zagrljaj“ privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Umjetnica Nataša Konjević je posebno za korisnice m:tel-a pripremila umjetničko djelo koje nosi poruku o važnosti uzajamne podrške i prijateljstva za rast, razvoj i procvat svake osobe. Digitalnu verzija “Zagrljaja” kao wallpaper za vaš računar ili mobilni telefon možete preuzeti ovdje.

Ideja za savršeno proveden dan je i izbor nekog od divnih romantičnih filmskih klasika iz ponude najboljih videoteka u okviru m:tel IPTV-ja.

Šta god od ponuđenog da iskoristite kao ideju, sigurni smo da nećete pogriješiti. Lijepa gesta biće nagrađena osmijehom i iskrenim zagrljajem!