Obradujte voljenu osobu posebnim poklonom

Popust na pametne satove, Foreo uređaje i OnePlus telefone

Dan zaljubljenih je uvijek dobar povod da poklonom obradujete dragu osobu, a specijalno za tu priliku pogledajte m:tel ponudu uređaja sa popustom.

Savršeni balans umjetnosti i tehnologije, pametni satovi su asistenti pri svakodnevnim aktivnostima i neizostavni gedžeti koji prate najnoviju modu i dizajn. Ovu vrhunsku tehnologiju koja prati vaše aktivnosti i brine o vašem zdravlju potražite u m:tel ponudi jer vas Samsung, Huawei, Realme i Xiaomi modeli čekaju sa popustom od 50 KM.

Sa popustom od 100 KM, pronađite Foreo pametne uređaje za njegu lica. Foreo Luna 2 čisti lice i pruža anti-age njegu kože, a Foreo UFO 1 je pametna maska za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi.

Odličan izbor za poklon su i sjajni OnePlus pametni telefoni. Modeli OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord CE 12/256, OnePlus Nord CE 6/128, OnePlus Nord, OnePlus Nord 2 čekaju vas sa popustom od 50 KM, a prvoklasni, premium telefoni OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro sa popustom od čak 100 KM.

Ne zaboravite, kupovinom OnePlus telefona iz m:tel ponude učestvujete u nagradnoj igri pod nazivom “Telefon uzmi, auto preuzmi”, gdje vas očekuje vrijedna glavna nagrada – automobil Citroen C3.

Naravno, poklonom možete obradovati i sami sebe, a ova ponuda važi od 12. do 24. februara 2022. godine.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.