Obradujte voljenu damu vrijednim poklonom

Iskoristite osmomartovsku akciju kompanije m:tel i popuste do 100 KM

Kompanija m:tel pripremila je odlične popuste na odabrane uređaje. Iznenadite voljenu damu pametnim satom, Foreo uređajem ili GoPro kamerom.

Savršeni balans umjetnosti i tehnologije, pametni satovi su asistenti pri svakodnevnim aktivnostima i neizostavni gedžeti koji prate najnoviju modu i dizajn. Ovu vrhunsku tehnologiju koja prati vaše aktivnosti i brine o vašem zdravlju potražite u m:tel ponudi jer vas Samsung, Huawei, Realme i Xiaomi modeli čekaju uz popust od 50 KM.

Sa popustom od 100 KM, pronađite Foreo pametne uređaje za njegu lica. Foreo Luna 2 čisti lice i pruža anti-age njegu kože, a Foreo UFO 1 je pametna maska za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi.

GoPro kamera je postala sinonim za snimanje u pokretu, snimanje adrenalinskih sportova i avantura, a verzija GoPro HERO 9 Black je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena i donijela značajna poboljšanja u gotovo svakom aspektu.  A sada je ovaj uređaj sa popustom od 100 KM.

Naravno, poklonom možete obradovati i sami sebe, a ova ponuda važi od 2. do 16. marta 2022. godine.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.