Objavljeno kada stiže trailer za željno iščekivani GTA 6

Rockstar Games je zvanično otkrio da će prvi trailer za najnoviju igru, Grand Theft Auto VI, biti objavljen početkom decembra.

Ova vijest je razveselila fanove koji su s nestrpljenjem očekivali nastavak jedne od najpoznatijih i najuspješnijih igara svih vremena.

Grand Theft Auto VI obećava brojne inovacije, uključujući dodavanje prvog ženskog lika u seriji, što će svakako unaprijediti igračko iskustvo. Takođe, radnja će se odvijati u izmišljenoj verziji Majamija, pružajući igračima uzbudljivo okruženje za istraživanje i akciju.

S obzirom na tradiciju fantastičnog gejmpleja, očekuje se da će Grand Theft Auto VI postaviti nove standarde u svijetu open-world igara. Ova igra predstavlja dugo očekivani naslov u seriji, koja je postala simbol open-world igara i ima ogroman uticaj na industriju video igara.

Rockstar Games se zahvalio svojim igračima na nevjerovatnoj podršci tokom proteklih 25 godina, ističući kako su igrači ključni dio njihove kulture. Najava dolazi povodom jubileja kompanije, a obećanje da će Grand Theft Auto VI biti predstavljen kroz prvi trailer pojačava uzbuđenje među obožavaocima.

Posljednji naslov u seriji, Grand Theft Auto V, objavljen je 2013. godine, što znači da su igrači čekali 10 godina na sljedeći nastavak. Fanovi s uzbuđenjem čekaju da vide kako će se serija dalje razvijati.