Novogodišnje odluke: Neka vaš izbor bude Tesla televizor

Televizori brenda Tesla su među najpopularnijim u našem regionu, a to je samo jedan od razloga da se na početku godine počastite nekim od njih.

Najprodavanija je serija T, koju možete pronaći i u m:tel ponudi. Zahvaljujući kombinaciji tarifa, novi Tesla televizor može biti vaš uz plaćanje na rate.

Klasični model Tesla 32T313BH ima ekran veličine 32” i rezoluciju 1366×768, a savremenim dizajnom sjajno se uklapa u svaki prostor. Jednostavan je za upotrebu, a pojačivač boje pruža jasnu i oštru sliku tako da možete zaboraviti na zamor očiju.

Kada pogledamo cjenovni rang, ovaj model je definitivno bez konkurencije!

Svi koji vole da gledaju omiljene filmske, serijske ili sportske kanale, svakako će uživati i u dobrom zvuku koji dopire sa ovog modela Tesla TV-a. Za to je zaslužan Dolby Digital Stereo sistem koji reprodukuje kristalno čist zvuk. Ovo će svakako donijeti novu dimenziju gledanja dinamičnih filmova ili slušanje omiljene muzike.

Današnji korisnici od televizora očekuju i da bude multifunkcionalan, što uređaji ovog brenda svakako jesu. Na model Tesla 32T313BH možete priključiti USB, HDMI, RF IN, a posjeduje i ulaz za slušalice. Sve to vam omogućava da na njega spojite prenosive pametne uređaje i omiljeni TV sadržaj gledate na velikom ekranu.

Tesla 32T313BH nudi nekoliko formata gledanja koje vam savjetujemo da istražite dok gledate različite sadržaje.