Novi modeli Samsung A serije bolji nego ikada – Galaxy A35 i Galaxy A55

Naručite ih na vrijeme u m:tel ponudi sa bežičnim slušalicama na poklon

 Samsung A serija, jedna od najpopularnijih serija telefona srednje klase, dobila je fenomenalne predstavnike čiji je fokus na sigurnosti a zajednički im je i veliki ekran visoke rezolucije kao i dugotrajna baterija.

Sjajni Galaxy A35 dolazi u elegantnom premium dizajnu sa trostrukom kamerom za čiste i jasne fotografije. Neodoljivi spoj stakla i metala, Galaxy A55 dolazi u kultnom dizajnu sa takođe tri kamere i dodatnom zaštitom koja ga čini otpornijim na oštećenja.

Izvor fotografije: m:tel

Oba modela imaju briljantni 6,6 inča FHD+ Super AMOLED ekran koji pruža kristalno jasnu vidljivost, sa optimizacijom boja i kontrasta i na direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Sa visokom bezbjedonosnim standardima, Samsung Knox Vault je dizajniran da štiti vaše osjetljive informacija na ovim telefonima.

Galaxy A35 i Galaxy A55 su dizajnirani da svojim vlasnicima traju dugo uz petogodišnja redovna softverska ažuriranja i poboljšanja.

Zato, budite među prvima koji će ove fenomenalne modele naručiti u m:tel ponudi i na poklon ćete dobiti fantastične bežične slušalice Samsung Galaxy Buds FE u grafitnoj boji, čija je maloprodajna vrijednost čak 219 KM!

Uslov za poklon je registracija na Samsung sajtu a ova ponuda traje do 28. marta ove godine,

Naručite svoj novi Galaxy telefon na rate i bez kamata! Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.