Novi inkubatori i oprema za novorođenčad – kao rezultat akcije „S ljubavlju hrabrim srcima“

Sredstvima prikupljenim na 13. donatorskoj večeri „S ljubavlju hrabrim srcima“ krajem  prethodne godine, nabavljeni inkubatori i oprema za zbrinjavanje novorođenčadi

Humana akcija koja se realizuje krajem svake godine, u prethodnoj godini pozvala je humane ljude da pozivom na m:tel broj doniraju 1 KM za nabavku transportnih inkubatora porodilištima širom Republike Srpske. Takođe, tradicionalno je organizovana i donatorska večera pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, a za prikupljanje sredstava za ove namjene.

Izvor fotografije: m:tel

Inkubatori i oprema za zbrinjavanje novorođenčadi koja je kupljena sredstvima prikupljenim u akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“ krajem 2022. godine, svečano je uručena 30. oktobra 2023. godine rukovodiocima bolnica u Banjaluci, Doboju, Prijedoru, Bijeljini, Foči, Gradišci, Zvorniku, Trebinju, Nevesinju, Istočnom Sarajevu, kao i bolnici u Gračanici na Kosovu i Metohiji i Livnu u Federaciji BiH.

Svečanom uručenju donacije, u ime kompanije m:tel, koja je kao i svih prethodnih godina, učestvovala u ovoj humanoj akciji donacijom, kao i ustupanjem kratkog humanitarnog broja telefona za prikupljanje sredstava, prisustvovao je Nikola Tacić, izvršni direktor za korporativne poslove.

Ovakvi i slični događaji dokaz su da humani ljudi, odnosno zajednica imaju moć da učine život boljim, a podrška kompanija poput m:tel-a važan je oslonac na koji mogu računati na svom putu ka ostvarenju takvih plemenitih ciljeva.